Browse By

Tiësto spektakularnim nastupom otvorio prvi dan Tuborg Green Beata


Tuborg Grean Beat 2010  započeo je nastupom  jednog od najvećih imena u glazbenoj industriji, DJ Tiësta, koji je održan u sklopu njegove turneje Kaleidoscope World Tour  koja obuhvaća 150 zemalja na 5 kontinenata.
Novalja 19. kolovoza 2010. – Kao što je već dobro poznato, Tiësto je DJ sa posebnim zahtjevima. Navodno, on mora odobriti sve plesačice koje plešu ispred njega, ako ih uopće odobri. Nadalje, zahtjeva da mu se označi put od backstagea do pozornice, a ove godine na ulazu u Papayu su se oduzimale sve svjetleće narukvice i ukrasi koji svijetle jer je on to izričito zabranio. No, u trenutku kada se prošle noći  popeo na pozornicu, a  na velikom led ekranu pojavila se njegova svemirska tematska animacija, na sve se to zaboravilo, a mnogobrojna je publika pala u ekstazu ugledavši ga.

Za razliku od prošle godine, Tiësto je vrtio manje trancea, a više fidget i dutch housea u produkciji svojih kolega producenata. Što se tiče publike, Papaya je bila potpuno puna. Svaki kutak Papaye je bio ispunjen fanovima iz Hrvatske, ali i cijelog svijeta. Od strane publike svaka pjesma je bila izvrsno prihvaćena, a Tiësto je opravdao svoj status kao broj 1 DJ u svijetu.  Party je, uz podršku rezidenata Papaye, trajao do ranih jutarnjih sati.
U svakom slučaju, Tuborg Green Beat je noćas fenomenalno započeo, a danas se zabava nastavlja uz Markusa Schulza i Jeromea Ismae-Ae.