Browse By

Tiesto predstavio dvije nove obrade, stiže i prva stvar sa novog albuma

Tijs Verwest poznatiji kao Tiesto zasigurno je jedan od najzaposlenijih DJ-a na planeti. Iako ima nastupe po cijelom svijetu skoro svaki drugi dan pronalazi vremena za svoju najveću ljubav, glazbu. Tako je ove godine već predstavio tri obrade, a u nastavku možete ekskluzivno preslusati i dvije najnovije. Prva obrada je pjesma grupe Yeah Yeah Yeahs koja je nedavno nastupila u Zagrebu na In Music Festivalu i to njihovog hit singla Heads Will Roll.
VIDEO!

– Druga obrada je od britanskog benda Bloc Party i stvari ‘One More Chance’ sa njihovog posljednjeg studijskog albuma.

Premijera ovog petka u emisiji Club Life
Prije dvije godine Tiesto je izdao svoj posljednji album ‘Elements Of Life’. Sam album postigao je golem uspjeh diljem svijeta i osvojio je brojne nagrade, a bio je nominiran i za nagradu Grammy. Početkom ove godine nizozemski čarobnjak najavio je izlazak svog novog albuma krajem ljeta, a prvu stvar već početkom ljeta. Tako saznajemo da će prva stvar biti premijerno puštena u eteru ovaj petak 10. srpnja u njegovoj radio emisiji Club Life.
tiesto-big
Emisija počinje u 22 sata po našem vremenu i možete je slušati preko interneta na stranici Radio 538 na sljedećem linku. Također podsjećamo vas kako ćete Tiesta moći uživo slušati u Hrvatskoj i to 5. kolovoza u klubu Papaya na Pagu.
Slaven Makar, Brija.com