Browse By

Papaya najavljuje ljeto za pamćenje!

Predvodnik najluđe zabave na Jadranu ovog ljeta svakako je klub Papaya na Zrću koji pod svojim okriljem ugošćuje ono najbolje što svjetska EDM scena nudi u ovom trenutku. Da ćemo na hrvatskoj obali u samo jednom ljetu slušati glazbene gigante kao što su Paul Van Dyk, Tiesto i Armin Van Buuren nije bilo moguće zamisliti ni u najdluđim snovima, no srećom, organizatori su se primili posla i Ibizi servirali dostojnog suparnika.
Najpoželjnija destinacija za mlade, nezaobilazna plaža Zrće otvorila je svoja vrata za sve mlade, a u narednim tjednima postat će meka svjetskih glazbenika, dj-a i producenata.
papaya program
Klub Papaya je za sezonu 2009 uspio okupiti najrespektabilnije svjetske dj-eje i producente, a sama činjenica da ovu sezonu krase „tri najbolja“ – Paul Van Dyk, Tiesto i Armin Van Buuren koji stavljaju Papayu u sam vrh top najpoželjnijih open air mjesta za zabavu u svijetu.
papaya arminvanbuuren tiesto paulvandyk
Klub Papaya je bio nominiran i za prestižnu nagradu See Me Awards za najbolji klub u Jugoistočnoj Europi, a jedini je klub u svijetu koji u jednoj sezoni upravo ima najveća tri svjetska imena.

PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL – Paul Van Dyk – 15.-18.07.

paul-van-dyk12
Festivalska groznica zasigurno počinje s „Papaya Day&Night“- najvećim klupskim ljetnim festivalom u Hrvatskoj kojem će ovo biti peto izdanje, a koji počinje 15. Srpnja i kojeg otvara velikan Paul Van Dyk koji je proglašen za trećeg najboljeg Dj-a i producenta na svijetu. Iza Paul Van Dyk-a trebala je nastupiti Groove Armada koja je nažalost otkazala europsku turneju, a za 16. srpanj novo ime koje Papaya Day&Night festivala biti će Funkerman. Petak 17.srpnja rezerviran je polovicu popularne grupe Deep Dish, Sharam-a dok je zadnji dan tradicionalno rezerviran za magični britanski dvojac Freemasons koji će po prvi put nastupiti u sklopu popularnih after beach partyija. Večer će pripasti hrvatskoj-američkoj kombinaciji, PlayOne i Barbari Tucker koji će ujedno promovirati svoj novi singl „Let your love shine through“ s Papaya Day & Night 2009 glazbene kompilacije.

ARMIN VAN BUUREN – 30.07.- Br.1 svjetski Dj

arminvanbuuren
Nosilac titule najboljeg svjetskog dj-a i producenta po prvi put će nastupiti u regiji upravo u klubu Papaya 30. srpnja. Dobitnik mnogih svjetskih priznanja i nagrada te voditelj jedne od najslušanijih radijskih emisija „A state of Trance“ koju prati više od 4 milijuna slušatelja diljem svijeta. On je jedan od produkcijski najzahtjevnijih izvođača na svijetu, a na svoj nastup dolazi privatnim avionom.

MTV CLUBBING ZONE – 05.-08.08. Tiesto Br.2 svjetski Dj

tiesto
Ekskluzivna suradnja MTVija i kluba Papaya urodila je prvim zajedničkim festivalom MTV Clubbing Zone čiji je nositelj najveća zvijezda glazbenog showbizza, TIESTO. MTV u novom ruhu s novim vodstvom dao je svoj potpis ekskluzivno za sve buduće evente u klubu Papaya. Prošlogodišnje zanimanje za Tiesta bilo je na svjetskom nivou, a ulaznice za njega prodavale su se u dalekoj Australiji, Egiptu, Kanadi i Švedskoj. Tiesto će 05. kolovoza otvoriti prvo izdanje MTV Clubbing Zone četverodnovnog eventa, a u maniri zvijezda svoj dolazak na plažu Zrće planira helikopterom. Dan iza, 06. kolovoza svoje mjesto na petnaesto metarskoj bini zauzet će Arno Cost čiji je hit „Cyan“ nezaobilazno mjesto svjetskih podija. Popularnog britanca Chris Lake po drugi put u klubu Papaya moći ćemo vidjeti 07. Kolovoza, a zadnji dan MTV Clubbing festivala pripao je Paul Lomaxu i Narany na DeepFligft Ibiza večeri.

TUBORG GREEN BEAT- 12.-15.08. – na krilima šveđana

sweden
Drugo izdanje Tuborg Green Beat festivala 12. Kolovoza otvoriti će najtraženija trojka Dj-a i producenata Swedish House Mafia kojima će u punom sastavu ovo biti prvo predstavljanje u Hrvatskoj. Na tron Papaye dan iza, 13. kolovoza zasjest će prošlogodišnji nositelj festivala, šveđanin Eric Prydz koji u svojoj kolekciji ima nagradu Grammy. Mark Knights i Dirty South zabavljat će goste Papaye kroz after beach i večernji party 14. kolovoza. Zadnji dan festivala pripao je najutjecajnijoj osobi elektronske glazbe – Pete Tong-u, karizmatičnom voditelju najpopularnije radijske emisije na BBC 1. Pete Tong će zatvoriti Tuborg Green Beat festival.
Uživajte u dosad neviđenoj glazbenoj i svjetlosnoj produkciji, na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u najvećem VIP prostoru na otvorenom te budite dio svijeta ovo ljeto u klubu Papaya. Sve informacije potražite u sklopu: www.papaya.com.hr.
Ulaznice u pretprodaji: www.eventim.hr i www.novalja.com.