Browse By

Tiesto ljetuje na Pagu?

Da će njegov prošloljetni nastup u klubu »Papaya« na Zrću tisućama mladih ostati u nezaboravnom sjećanju bilo je očito već u prvim sekundama seta, no da će atmosfera na ludoj novaljskoj plaži jednu od najvećih faca elektroničke glazbe, DJ Tiesta, ponukati da na istoj ove godine provede svoj godišnji odmor očekivao nije nitko – piše Novi list.
– Iz Tiestovog tabora stigla je obavijest da će svoje slobodne dane provesti na Zrću, a da njegov boravak bude što ugodniji zatražio je da mu se na ekskluzivnim večerama pridruži i koja ljepotica iz »Papaye«. Budući da se posljednja vijest o Tiestu koju su prenijeli mediji tiče upravo njegovog prekida sa zaručnicom, tko zna, možda baš neka od domaćih djevojaka osvoji srce popularnog Nizozemca, šaljivo nagađaju voditelji »Papaye« koji su i ovoga puta morali ispuniti razmažene zvjezdane želje jednog od najskupljih DJ-a i producenata današnjice.
tiesto
DJ Tiesto bacio oko na ljepotice sa Zrća
– Osim standardno zahtjevnog ugovora za njegov nastup koji obuhvaća privatni avion te helikopter koji bi njega i menadžera preveo direktno na Zrće nalaze se i primjerice – rezerviran cijeli kat obiteljskog hotela Boškinac u Novalji, džipovi Toyote Land Cruiser, 24-satna rezervacija šest najvećih separea u klubu Papaya uz najmanje šest osoba osiguranja, a na stolovima se trebaju nalaziti mnogobrojne skupe boce Crystala i Moeta te morske delicije. Ono pak što je posebno zanimljivo je njegovo putno i zdravstveno osiguranje koje doseže nevjerojatnih pet milijuna britanskih funti, govori Adnan Mehmedović, PR menadžer kluba »Papaya« koji će superstara Tiesta ugostiti 5. kolovoza u sklopu MTV Clubbing Zone festivala.