Browse By

Kreće pretprodaja ulaznica za nastup Richie Hawtina u Poratu

Počinje pretprodaja karata za ‘Opening party’ kluba Porat koji će ugostiti Richie Hawtina. Cijena ulaznice je 100 KN u pretprodaji, dok je na ulazu 140 KN. Glazbena čarolija dakle u Poratu započinje 25. 7. dolaskom po mnogima najboljeg DJa na svijetu – Richie Hawtina, pionira techno glazbe, glazbenog inovatora i nenadmašnog vizionara.

richie_hawtin
Poznat još i pod pseudonimom Plastikman, ovaj legendarni 39-godišnji DJ zadnji put je u Dalmaciji svirao prije deset godina. Sada se vraća sa svojim prepoznatljivim zvukom, koji je obilježio rad njegove izdavačke kuće M_nus. Koliko je u svijetu cijenjen kao izvođač govori i podatak da je radio na glazbi za otvorenje zimskih olimpijskih igara u Torinu 2006. godine., a prema njegovu životu snimljen je i dokumentarni film. Neprestanim eksperimentiranjem s glazbom već dugi niz godina suvereno vlada svjetskim top listama, a svaki njegov nastup publika prati s oduševljenjem. Od Richie-a i u Portu možemo očekivati samo najbolje.
porat1a
Pretprodajna mjesta:
Zagreb / Planet Music, Ilica 37
Split / Atlantis, Ban Mladenova 19
Vodice / Estilo, Grgure Toncija 25
Sibenik / Indigo bar, J. Barakovića 3
Biograd na moru / KIOSK “Spin”, Trg Hrvatskih Velikana
Trogir / Estilo, Mornarska 24
Varaždin / Room lounge bar, Franje Punčeca 2
Čakovec / Capella bar, Uska 11
VAŽNO: Pretprodaja u Zagrebu počinje od subote 18.07. , dok u ostalim gradovima počinje od ponedjeljka 20.07.
POSEBNA ON-LINE PRETPRODAJA:
Prvi 500 koji se jave na mail porat.pretprodaja@gmail.com dobivaju mogućnost platiti i preuzeti kartu na ulazu kluba 25.07. Sve što treba napraviti je poslati svoje puno ime i prezime. Karte se preuzimaju na odvojenom pultu na ulazu klub.
VAŽNO: Jedna osoba ima pravo rezervirati 2 karte, te će biti uvrštena na mailing listu kluba Porat i kluba Sirup.

One thought on “Kreće pretprodaja ulaznica za nastup Richie Hawtina u Poratu”

Comments are closed.