Browse By

Hed Kandi otvaraju ljetno ludilo u Aquariusu!

Drugi po redu Hed Kandi event ove sezone proći će u znaku svirke DJ Wez Clarkea te austrijskog dua Faboulous2. Saksofon će zasvirati Deeyana, talentirana glazbenica inače porijeklom iz Beograda, koja već dugo živi i radi u Londonu.

Deeyana pjeva četiri oktave, zbog čega je uspoređuju s Aliciom Keys ili Mariah Carey. Često svira saksofon na službenim večerima Hed Kandija i s izuzetnom lakoćom improvizira na gotovo svaku glazbenu podlogu DJ-a. Inače je kćer Baneta Anđelovića iz pop/folk benda iz 80-ih Rokeri s Moravu, te se i sama vrlo rano počela baviti glazbom.
Wez Clarke velik je uspjeh postigao sa singlovima “What Is Electro?” i „What Can I Do?”, koji je bio na dnevnoj playlisti Radia 1 više od mjesec dana, nakon čega je Wez remiksirao Annie Lennox i Moloko.

Fabulous2 čine Ana i Rastko, koji su poznati su i kao prvi oženjeni DJ duo. Stiži iz Beča, a prošle su godine svirkom „rasturili“ više od pedeset klubova diljem svijeta.

hedkandi1

Nakon Londona, New Yorka, Pariza i Ibize jedna od najpoznatijih izdavačkih kuća na svijetu Hed Kandi, svog je domaćina ovo ljeto pronašla u ljetnoj rezidenciji kluba Aquariusa na Zrću. Poznati po najglamuroznijim party doživljajima na jet-set destinacijama diljem svijeta, Hed Kandi će sa svojim vrhunskim glazbenicima ovo ljeto u Aquariusu prirediti pet partyja. Samo prošle godine Hed Kandi rezidenti, među kojima su DJ-evi, saksofonisti, bubnjari te školovani vokalisti, posjetili su preko 1000 evenata u više od 50 zemalja. Tako će se i Aquarius ovo ljeto naći na prestižnoj karti Hed Kendijevih evenata.
Inače, aktualna 2009.godina za najpoznatiju etiketu Hed Kendi je u znaku novog doba disco glazbe, zbog čega je i najnoviji album ove, nazvan Nu Disco (novi disco). Glazba inspirana kasnim 70-ima i ranim 80-ima slavi veliki povratak u klubove u obliku novog, neonskog disca, odnosno disca 21. stoljeća.

Ususret novoj sezoni Hed Kandi je proglasio i novu ljetnu himnu Ibize, najluđe party destinacije, gdje i Hed Kendi zabave organizira posljednjih šest godina, pod imenom „Disco Balearica“, pa će se dio ove svjetske disco evolucije ovo ljeto moći doživjeti i na našoj, jadranskoj obali.