Browse By

S Paul Van Dyk-om na otvorenju Papaya Day & Night Summer 2009 festivala plesalo 4500 gostiju!

Nijemac Paul Van Dyk sinoć je dokazao zašto već zadnjih 20 godina spada u sam vrh glazbene „dance“ scene. U euforiji punih četiri sata koliko je svirao pratilo ga je 4500 fanova koji su zbog njegovog nastupa potegli sa svih strana svijeta. Prva pjesma s kojom je zvanično otvorio festival bila je ona posvećena nedavno preminulom Michael Jacksonu „Thriller“ koju je publika Papaye gromoglasno pozdravila.

FOTOGALERIJA
Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju

Sam Paul Van Dyk oduševljen atmosferom koja je vladala kroz cijelu noć njegova nastupa, odlučio je produžiti svoj set na 4 sata kada je s publikom dočekao poznati izlazak sunca iznad Papaye. Svoju poziciju trećeg Dj-a na svijetu opravdao je pred publikom Papaye koja ga je pred zoru ispratila pozivom na bis uz veliki pljesak. Njegov zadovoljni osmijeh govorio je sve, a nakon svog nastupa izjavio je: „See you next year in Papaya club“.
paulvandyk01
Vip dio kluba do zadnjeg mjesta ispunili su ugledni gosti iz cijelog svijeta, a domaći ‘celebi’ došli su pozdraviti peto izdanje festivala. S Paul Van Dykom plesali su Rene Bitorajac sa ženom, grupa Connect, Ivan Vukušić (Radio Antena, Vip Music Club Hrt), nogometaš Silvio Marić, Alen Macinić-svizac, manekenke Iva Dragović, Martina Čular i Jelena Danona, mister Hrvatske Bruno Orešković, Darko Juranović i mnogi dr.
Klub Papaya zabilježio je porast gostiju u odnosu na prošlu godinu
Organizatori kluba Papaya uspijeli su napraviti korak dalje u odnosu na prošlu godinu za koju su mislili da je vrhunac, a čemu svjedoči porast gostiju na samoj destinaciji te unaprijed rasprodan festival. Unatoč ekonomskoj situaciji u svijetu, smještaji u Novalji su dupkom popunjeni, a gosti diljem svijeta došli su po svoju dozu zabave na najpoželjniju destinaciju za mlade. Pomno isplanirana sezona, za koju su se organizatori poznate ljetne destinacije pripremali punih devet mjeseci, urodila je plodom. Tu ponajviše ističemo suradnju s internacionalnim PR agencijama te najvećim svjetskim turističkim agencijama za mlade.
paulvandyk01a
Danas će goste zabavljati nizozemac Funkerman koji slovi za najvećeg DJ zavodnika, a koji je ponosni vlasnik jedne od najvećih diskografskih kuća Flamingo records. Naravno, još nije kasno da svoj vikend rezervirate za Papaya Day&Night festival jer je za one malo neodlučnije ostavljen kontigent ulaznica na ulazu kluba.