Browse By

The Best – najveći zagrebački klub

Puno je razloga zašto volimo klub The Best, smješten u samom srcu sportskog kompleksa Mladost. Prvo, to je najveći zagrebački klub, impresivnog prostranog interijera ( pozornica, odlično ozvučenje, veliki podij, kat s udobnim VIP mjestima…). Drugo, Best nas neprestano iznenađuje svojim programom. Točnije raznolikošću glazbenog repertoara. Davno prije, ovaj klub bio je sinonim za lude i žestoke partyje.

Zašto ga volimo?

Ime: The Best
Adresa: Jarunska 5
Grad: Zagreb
Nostalgično se sjećamo Kraljevstva, Perfectiona, Liquida i Astralisa. Onda neko vrijeme elektronska glazba nije stanovala u prostorima popularnog kluba, ali danas s osmjehom možemo reći da se to promijenilo i da se partyji, zbog kojih smo još kao teenageri zavoljeli The Best, vraćaju u velikom stilu. Ok, ne baš u velikom, ali situacija se vidno poboljšava. U proteklim mjesecima imali smo priliku uživati u Direct Driveu, Astralisu, Hard Sessionu, Body and Soulu, Famousu i slušati setove najboljih svjetskih DJ-a…O urnebesnim tulumima koji slijede, obavještavat ćemo vas redovito na stranici www.brija.com.
Osim ljubitelja elektronike, Best posjećuju i poklonici narodne i zabavne glazbe. Tako se na popisu klupskih događanja često nađu koncerti glazbenika poput Seke Aleksić, Halida Bešlića ili pak Mile Kitića. U novije vrijeme Best je postao poznat i po raznim brucošijadama i noćima, koje su redovito jako posjećene. U sklopu tih večeri nastupaju uglavnom hrvatski veseljaci – Jole, Marijan Ban, Mladen Grdović, Jasnim Stavros itd. koji tradicionalno dovode do ekstaze okupljenu masu.
The Best se trudi zadovoljiti glazbene apetite svih mladih, a za to ima odlične predispozicije – ogroman prostor za cjelonoćno plesanje, nastupe najvećih zvijezda različitih glazbenih stilova i što je najbitnije, vjernu publiku od samog starta. Mi se slažemo i volimo ga također iz tih razloga.
A mane?

Pa mane su više osobne, individualne prirode. Drugim riječima, partijaneri zamjeraju Bestu pretjeranu koncentraciju narodnih i zabavnih pjevača i prevelikog broja studentijada i brucošijada, a ljubitelji veselijeg komercijaliziranog sounda pak misle da je broj partyja daleko iznad prosječnog. Starija publika ima zamjerku na dob ljudi koji se vikendom zabavljaju u klubu. Smatraju ih, naime, premladima. Ali, sve to nije umanjilo popularnost jednog od poznatijih zagrebačkih klubova.
Info punkt:
› Adresa: Jarunska 5, 10000 Zagreb
› Broj telefona: +385 1 3011 943, +385 1 3011 953
› Fax: +385 1 3630 434
› Kontakt: info@thebest.hr
› Program manager: marketing@thebest.hr
› Webmaster: sinisha@nota.hr
› Web: http://www.thebest.hr/
Pripremila: Iva Novak