Browse By

Boogaloo – urbani klub za svačiji ukus

Prvo ćemo reći da je Boogaloo bivši OTV. Sada će svi partijaneri sigurno sjetno zamahnuti glavom, prisjećajući se ludih elektronskih tuluma u ovom klubu dok je još nosio naziv OTV dom. Da, bilo je zaista ludo i nezaboravno. No, s promjenom imena, došlo je očekivano i do nekih programskih izmjena, koje nisu, moramo odmah na startu napomenuti, ekstremne i loše. I dalje u prostorima dotičnog kluba možemo uživati u partyjima visoke kvalitete, jer Boogaloo je moderno okupljalište koje prati svjetske glazbene trendove i pokušava ih prenijeti hrvatskoj publici u najboljem svijetlu.
Ime: Boogaloo Club
Adresa: Ulica Grada Vukovara 68
Grad: Zagreb
Zašto ga volimo?
Tako su za pult popularnog zagrebačkog kluba stala afirmirana DJ imena poput Derricka Maya, Kenny Larkina, Colin Dalea, DJ Heather, Farleya…Već tradicionalno odlična atmosfera nije samo prouzrokovana gostovanjima cijenjenih majstora za pultom, već i odlična tehnika kluba omogućuje dobar razglas i odlično ozvučenje i samim time spektakularni ugođaj.
Nadalje, moramo spomenuti da je interijer kluba poprilično velik i dobro raspoređen. U prilog ovoj tezi ide činjenica da su Boogaloo za svoje koncerte (baš zbog njegove prostranosti) birali najveće hrvatski, ali i internacionalni glazbenici (Josipa Lisac, Cubismo, Son-Cuba-Son, Eric Sardinas, Rythm Kings, Zabranjeno pušenje, Rambo Amadeus, Urban & 4, Misfits, Exploited i DJ-a John Aquaviva, DJ Umek, Jeff Mills, Kanziani itd….) Osim glazbenih, u klubu se održavaju i drugačije aktivnosti. Jedna od njih je tečaj salse. Cijena tečaja je 150 kuna, a sve dodatne informacije možete pronaći na adresi skolasalseboogaloo@net.hr.
Osim latino uživancije, ljubitelji smiješnih skečeva, oduševit će se povratkom stand up komedije. Nastupi će biti četvrtkom u 20.30, a još više informacija možete dobiti na adresi sve5.standup@gmail.up. Ono što veseli alternativce su brojne“ tribute to“ večeri. Jako dobre, mora se priznati. Pohvalno je da se ponekad organiziraju tulumi koji će nas podsjetiti na stare uspješnice.
A mane?
Ništa strašno, ali kao i kod svake druge stvari, tako nas i u klupskom životu živciraju učestale promjene imena i stalne izmjene početne, orginalne koncepcije. Moše Pijade, OTV, sada Boogaloo…nadamo se da u skorijoj budućnosti neće doći do još jedne nagle promjene identiteta, a još se više nadamo da će Boogaloo nastaviti s ovako dobrim programom i dalje.
Info punkt:
› Adresa: Ulica Grada Vukovara 68, 10000 Zagreb
› Broj telefona: 385 1 6313 022
› Mob: 385 91 5884 116
› Fax: 385 1 6313 021
› Info: info@boogaloo.hr, keti@boogaloo.hr
› Web: http://www.boogaloo.hr/
Pripremila: Iva Novak