Browse By

T-Mobile InMusic festival 2009

Najavljena brojka od više od 40 inozemnih i domaćih izvođača, pet live pozornica i velika glazbena imena koja će nastupiti nagovijestila su iznimno zahtjevnu produkciju. Na Jarun će stići oko 100 tona opreme, a za to da ovogodišnji T-Mobile INmusic festival bude, ne samo audio, nego i vizualan megaspektakl pobrinut će se ekrani impresivnih dimenzija.
Tako ćemo u projekcijama kultne njemačke skupine Kraftwerk, nadaleko poznate po vizualno zanimljivim nastupima i visokim tehničkim zahtjevima, uživati na ekranu širokom čak 16 metara. Ne zaostaju ni škotski rockeri Franz Ferdinand koji u Zagreb donose ekran širok 12 metara.
RASPORED NASTUPA
T-mobile-inmusic-festival
Površina svih pozornica iznosi više od 700m2, a glavni, T-Mobile stage visok je čak 15 metara. Postavljena su tri LED ekrana koja će uživo prenositi nastupe izvođača te inteligentni svjetlosni uređaji moderne generacije, kojima je, uz stageve, osigurana i rasvjeta Otoka. Kako bi se olakšao dolazak izvođača postavlja se i pontonski most koji spaja Otok hrvatske mladeži s kopnom. A što će raditi topovi na pozornicama ili jedno veliko plastično oko, posjetitelji će vidjeti na licu mjesta.
Uz bogati glazbeni program, ovogodišnji T-Mobile INmusic festival donosi i brojne dodatne zabavne i ugostiteljske sadržaje. Uz T-Mobile stage, Nokia stage, Tuborg Green stage na kojima se program odvija od 17 sati do ponoći te Radio 101 stage i Noćni stage na kojima se program odvija od 20 sati do 4 sata ujutro, T-Mobile INmusic predstavit će i razne sadržaje u šatorima, te po prvi puta koncept Silent partyja. Uz 70 prodajnih mjesta za piće, prostorom festivala bit će raspoređena široka ugostiteljska ponuda na čak 10 lokacija, a posjetitelje očekuje i festivalski šator s raznolikim asortimanom.

T-Mobile INmusic vas vodi na EXIT festival

Dva najveća festivala u regiji, T-Mobile INmusic festival i Exit festival, osim međusobne suradnje i razmjene iskustava te povezivanja, ove godine nagrađuju najvjernije fanove! Uz produkcijsku suradnju, Exit festival vodit će najbrže članove MyExita i bendove sa www.exitmusic.tv na T-Mobile INmusic, dok će T-Mobile INmusic festival voditi one najsretnije na Exit.
Ovogodišnji Exit Festival održat će se od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Impresivan popis izvođača, od kojih neki nastupaju i na T-Mobile INmusic festivalu, predvode Arctic Monkeys, Kraftwerk, Lily Allen, Korn, Moby, Manic Street Preachers, The Prodigy, Patti Smith, Madness, Carl Cox, Darren Emerson, Dubfire, Richie Hawtin, Sasha, John Digweed i Heidi. Tema za deset godina festivala je ekološka – “I Want To Live Green & Clean”, čime se Exit nastavlja baviti bitnim društvenim i socijalnim pitanjima pokazujući da je puno više od glazbenog događaja.
T-Mobile INmusic vodi one najsretnije na ovogodišnji EXIT, a nešto više o tome saznat ćete ubrzo na službenoj festivalskoj stranici www.t-mobileinmusicfestival.com!

Brojne dodatne pogodnosti – bogata gastronomska ponuda, besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži, prijevoz festivalskim autobusom do ulaza na festival te popust od 40% na povratne karte HŽ-a na raspolaganju su svim posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala.
Za ovogodišnji T-Mobile INmusic festival akreditirano je oko 300 medija, uključujući i strane medije poput Channel 4, Clash magazine, London Papera, Stool Pigeona i drugih, a koncertne nastupe snimat će osam TV kamera.