Browse By

Sunnery James & Ryan Marciano, Kiril Djaikovski, Shaggy, Inna, Tara McDonald otvaraju ljeto u Poreču!

Odbrojavanje do otvaranja ljetne sozone uz zvjezdani vikend u Poreču je počelo. Ovog vikenda od 06. do 08.06. održava se najzanimljiviji glazbeni događaj Poreč Rise Up 2014.prepun pravih istarskih detalja! Svjetske glazbene zvijezde istarski će grad pretvoriti u regionalno središte zabave jer ovogodišnji Poreč Rise Up, osim glazbenog sadržaja, pripremio nam je sportski popratni sadržaj ali i pravu gastronomsku poslasticu, uz spektakularni vatromet!
Trodnevni spektakl ugostit će brojne svjetske glazbene zvijezde koje predvodi sjajni američki RNB glazbenik Shaggy, nakon kojeg će nastupiti Jidax i Tara McDonald te Kiril Djaikovski, međunarodno priznati makedonski glazbenik i skladatelj. S oduševljenjem najavljujemo i neodoljivi DJ dvojac Sunnery James i Ryan Marciano te rumunjsku pop zvijezdu Innu koja oduzima dah svojim hitovima, a ovog će ljeta doživljaj upotpuniti ponajbolji svjetski party plesne skupine La Fiesta.
U jedinstvenom festivalskom ambijentu, uz vrhunsku glazbu, svjetske dj zvijezde i plesno ludilo, moći ćete pronaći vrhunske istarske delicije a sve iz obiteljsko – poljoprivrednih gospodarstava (OPG). Istra je prošla dug razvojni put gastronomske scene pa će tako brojni štandovi prezentirati najbolje od regije, kao što su med, marmelade, istarski keksi, prženi bademi, istarski kolači, lijekovito bilje, kravlji i ovčji sir te suhomesnati istarski proizvodi. Sve su to izvrsna, ukusna i zdrava jela koja će vas odvesti u svijet čarobnih okusa!
Uz izbor vrhunske istarske gastronomije tu je i mala poslastica, veliki kolač Rise Up i pizza od 25 metara dužine. Upravo će prodaja ovih proizvoda biti namijenjena žrtvama poplavom pogođenih područja u Slavoniji.
Sportski dio upriličit će se u uvali Peškera gdje će se prikazati i demonstrirati sportovi na vodi grada Poreča, jedrenje, veslanje i na kraju festival skijanja na vodi, te iznenađenje – prezentacija Flayborda.
Poreč Rise Up smješten je na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka!