Browse By

Stop Making Sense natječaj za DJ-eve iz regije

Stop Making Sense vraća se u Tisno petu godinu zaredom, od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014., Lineup čine T.Williams, Mosca, Maribou State…uz njih mogu vrtiti i mlade snage ako se do 1. srpnja prijave na natječaj, a osigurane su i cijene ulaznica s popustom za regiju.

Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014, a poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Pobjednik natječaja otvara Woods stage Stop Making Sense festivala, te osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja. Pobjednik će nastupiti na programu Croatia Calling uz domaća imena Zero, Brighton, Mimi, Luka K, te uz Severina.
Potrebno je poslati snimku u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će žiri biti neodlučan, presudit će broj likeova i preslušavanja miksa. Prijaviti se mogu DJ-evi iz regije.
Snimku je potrebno poslati u privatnoj poruci na SoundCloud profil https://soundcloud.com/stopmakingsense, a miks treba u opisu sadržavati popis pjesama, kao i objašnjenje zašto se prijavljujete na Stop Making Sense festival, te email adresu za kontakt.
Prijave se primaju do 1. srpnja 2014. Rezultati će biti poznati do 10. srpnja 2014.
Stop Making Sense, osigurava novu razinu zabave u Hrvatskoj. Donoseći odličan provod na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine. Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, festival kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.
SMS CRO e-FLYER2
Glazbena kulisa kroz četiri dana dolazi s pozornice smještene na plaži, te one skrivene među drvećem, a zabava se proteže i na klub na otvorenom Barbarellas gdje ples ne prestaje do zore, kao i na zabave na brodovima koje se održavaju dva puta dnevno. Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu.
Neki od izvođača na ovogodišnjem festivalu su Anja Schneider koja sa sobom donosi pomno birane zvuke. Warm etiketa dovori house i disco DJ-a Gerd Jansona, a njemu se priključuje talentirani Nick Höppner. Rezidenti Sub Cluba Harri & Domenic sa sobom dovode DJ duo Optimo – Twitch and Jonnie Wilkes. Trouble Vision i Abattoir gost Hunee u setovima oslobađa veliku energiju. Producentski duo Psychemagik priključuju se Orlando Boom ekipi zajedno s autorom imena Kiwi koji donosi svoj zarazni disco stil. Leon Vynehall i njegov eklektičan stil crpe inspiraciju iz žanrova kao što supost punk, classical, funk, disco, soul i techno, s dozom bassa i posebnog house zvuka. Phonica Records, poznati londonski specijalisti za vinil, sa sobom dovode house eksperimentalista Marcus Worgulla, a dolazi i Mr Ties, izvođač kojeg je nemoguće svrstati u neki žanr. Tiger & Woods tj.Larry Tiget i David Woods zabavljat će ljude s raznim disco zvukovima koje oni nazivaju ‘future boogie’, a house pod utjecajem jazz zvukova predstavit će Vakula. Ljubitelji soula, duo Maribou State priključuju se Mosci i T.Williamsu u njegovom T.Party Movement kolektivu. Severino se pojavljuje kao dio Lovesick ekipe, a dolazi i Bradley Zero, domaćin Boiler Rooma.
Kompletan lineup pogledajte na stranici stopmakingsense.eu
Festivalske ulaznice, kao i dnevne, po povoljnijim cijenama za ExYu regiju možete kupiti u sustavu Entrio.hr – https://www.entrio.hr/event/stop-making-sense-festival-2014-1205
Više informacija:
stopmakingsense.eu
facebook.com/stopmakingsensefestival
facebook.com/events/398475686949725
twitter.com/#!/Stopmak1ngsense
mixcloud.com/stopmakingsensefestival
https://soundcloud.com/stopmakingsense
facebook.com/events/398475686949725