Browse By

Delta Sounds: berlinska underground elektronska glazbena scena u Rijeci

Delta je novi glazbeni serijal događanja koji će se održati u srpnju, u skladištu Exportdrva na Delti, koje će za ovu priliku biti dizajnirano u stilu berlinskih klubova i opremljeno vrhunskom tehničkom opremom. Festival će se održati tijekom dva vikenda, a ugostit će najveća imena berlinske underground elektronske glazbene scene.
U prvom izdanju festivala 11. i 12. srpnja nastupit će glazbenici berlinskog Mobilee Recordsa i svjetski poznatog Watergate kluba. U drugom izdanju festivala 25. i 26. srpnja nastupit će glazbenici iz legendarnog berlinskog kluba Berghain i sestrinske etikete Ostgut Ton. Osim spomenutih umjetnika iz Berlina nastupit će i najbolji domaći DJ-i, a u sklopu festivala održat će se i dnevni izleti (after partiji) na turističkim brodovima. Naime, organizatori očekuju mnogobrojne posjetitelje iz Njemačke, Nizozemske, Mađarske, Italije, Slovenije i ostalih zemalja regije.
Prodaja ulaznica za Delta Sounds počinje uskoro, po vrlo pristupačnim cijenama, pa će se tako ograničeni broj “early bird” ulaznica za oba dana festivala moći kupiti već od 120 do 140 kuna.
Više o glazbenom serijalu na mrežnim stranicama Delta Sounds.