Browse By

Stop Making Sense festival podsjeća na natječaj za DJ-eve i ex-Yu cijene ulaznica

Najveći lineup do sada od 1.-4. kolovoza čine John Talabot, Steve Bug, Sebo K…uz njih mogu vrtiti i mlade snage ako se do 1. srpnja prijave na natječaj, a osigurane su i ex Yu cijene ulaznica s popustom od 50 %.
Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 1.-4. kolovoza 2013, a poziva sve mlade talente da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Radio 808 i Stop Making Sense festival otvorili su natječaj u kojem pobjednika čekaju vrijedne nagrade:
– otvaranje glavnog  podija Stop Making Sense festivala
– festivalska ulaznica za tebe i tvoju pratnju
– ulaznica za Croatia calling boat  party
Potrebno je poslati snimku u trajanju od 60 minuta. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati iskusni hrvatski DJ-i koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i priču i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će žiri biti neodlučan, presudit će broj preslušavanja miksa.
Miks je potrebno poslati u MP3 formatu (192 kbps) na email adresu jan.kincl@radio808.com. U e-mailu navestii: ime i prezime, umjetničko ime, broj mobitela, email adresu za kontakt i tracklistu. Prijave se primaju do 1. srpnja 2013.

Stop Making Sense festival u Tisnom najavio je potpuni lineup izvođača za 2013. godinu. Od 1.-4. kolovoza na popis izvođača naći će se tako Sebo K i Session Victim, čime je ovogodišnji lineup najveći do sada. Dovodeći neke od najvećih imena u Tisno, SMS je zaradio simpatije Steve Buga, T.Williamsa, Midlanda i Ame&Dixon, a festival označava slavljenje elektronske glazbe, odmora utopljenog u suncu i uzbudljiv mini-odmor, sve u jednom.
Danza Macabra iz Slovenije te ruski Plusplusplus pridružuju se Stop Making Sense obitelji, a kao domaćini večeri na Wood stageu predstavljaju Sebo K. Trouble Vision na brodskim zabavama predstavljaju teškaše Session Victim, dok se John Talabot drži kopna. CRACK Magazine daju dobrodošlicu Radio Slave u svoju momčad, FACT su tu sa Steve Bugom, a T.Williams predstavljaju zajedno s Braiden i Lindstromom, te Orlando Boomom i Kiwi.
Electric mind su domaćini Mano De La Tough, dok Will Saul, Midland i Appleblim predstavljaju AUS kolektiv. Zagrebački kolektiv Croatia Calling je suradnja između nekih od najboljih hrvatskih klupskih kolektiva. Oni preuzimaju festival u četvrtak s najboljom domaćom glazom.
Kada se radi o Stop Making Sense festivalu riječ je o suncu, ljudima, glazbi, bijegu, a ovaj nepretenciozni glazbeni festival pun je topline i snažnog osjećaja za zajednicu. Glazba se neprekidno pušta od podneva do 1 sat ujutro, a festival ima svoju privatnu plažu, plesni podij uz more, zabave na brodu, vinske i koktel barove te štandove s hranom.
Ovogodišnje zabave na brodovima su veće nego ikada, stoga zgrabite svoju ulaznicu. Na njih ćete se moći ukrcati 2 puta dnevno, a ulaznice za ove četverosatne zabave na suncu prodavat će se u pretprodaji po 15 funti.
Četvrtak:
Dan: Croatia Calling presents Brighton, Jan Kinčl Zero, Labud, Luka K | Your Name – posebna cijena zabave na brodu je 10 funti
Noć:  FACT presents T.Williams, Braiden
Petak:
Dan: Trouble Vision presents Session Victim
Noć: Love Fever presents San Soda
Subota
Dan: AUS presents Will Saul, Midland, Appleblim
Noć: Orlando Boom presents Lindstrom, Kiwi
Nedjelja:
Dan: CRACK Magazine presents Radio Slave
Noć: Warm presents Ame & Dixon
Od ponoći do 6 ujutro zabava se sa Stop Making Sense festivala premješta u open-air klub pored mora Barbarella. Jedan od ključnih dijelova Stop Making Sense iskustva može se mjeriti s klubovima na Ibizi, a lineup slaže SMS ekipa. Četvrtak je rezerviran za Love Fever, Sessin Victim i San Soda. Petak donosi FACT sa Steve Bugom, T. Williams i Braden. Subota je prilika da zasja Orlando Bloom, kao i Lindstrom i Kiwi. A nedjelja se zatvara s Warm i Ame & Dixon.
Izvođači:
Ame & Dixon | Steve Bug | Lindstrom | John Talabot | Radio Slave T.Williams | Sebo K | Prins Thomas | Will Saul | Midland | Mano Le Tough | Session Victim | San Soda | Appleblim | Braiden | Harri & Domenic
A&A / Ali TilleV / Brighton / Danza Macabra / Dolan Bergin / Examine / Jan Kincl Zero / Kito Jempere, Kiwi, Labud, Luka K, Madera Verde, Mimi, Moa Pillar, Mr Solid Gold, Nikola, Pardon My French, Park Ranger, Rob Summerhayes, Your Name
TROUBLE VISION / WARM / ELECTRIC MINDS / AUS / SUB CLUB / ORLANDO BOOM / LOVE FEVER / CRACK / FACT / CROATIA CALLING / ANOMALOUS VISUALS / PLUSPLUSPLUS / DANZA MACABRA
Smještaj:
Sunčani bijeg u Hrvatsku nikada nije bio lakši uz low cost kompanije koji slijeću u blizini Zadra i Splita iz cijele Europe. (Za cijenu od 15 funti SMS osigurava prijevoz od aerodroma do festivalske lokacije i obratno). Smještaj za vrijeme festivala osiguran je u apartmanima, u kampu i daju vam slobodu da se opustite samo par minuta od središta zabave.
Ako se odlučite na smještaj izvan lokacije, grad Tisno i otok Murter nude mnoštvo apartmana i hotela, kao i restorana i kafića koje možete istraživati prije i nakon zabava.
Ulaznice:
Osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom od 50% za Early bird ulaznice – tako one iznose 60 funti (uključuju sve Barbarella zabave) – više informacija na stopmakingsense.eu
Djelić atmosfere u Tisnom na Stop Making Sense festivalu pogledajte u videu:
vimeo.com/52227692
Više informacija:
stopmakingsense.eu
facebook.com/stopmakingsensefestival
facebook.com/events/427542703978950/
twitter.com/#!/Stopmak1ngsense