Browse By

Pripadnice ljepšeg spola na Discotheque Rivu besplatno

Najveća open air diskoteka, ona na splitskoj Rivi ovog  se ljeta publici zaista odlučila predstaviti u  svom najboljem izdanju. Nakon što je oduševila objavom headlinera Fatboy Slima i Underworlda, novom će se iznenađenju posebno veseliti pripadnice  ljepšeg spola.

Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od zemalja regije tj. iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.
Za tjedan dana će dakle sve posjetiteljice iz regije dobiti mogućnost prijave za svoju besplatnu ulaznicu za prvi dan Discotheque Rive. Besplatnu ulaznicu za nastup Fatboy Slima koji nastupa u četvrtak 8. kolovoza, dame će zaprimiti u obliku pozivnice putem svoje e-mail adrese, a detalje prijave i način preuzimanja ulaznica mogu popratiti na službenoj Facebook stranici Discotheque Rive.
Fatboy_Slim_web_photo_1
Tako će 8. kolovoza u srcu sezone splitska Riva gorjeti  uz „Right Here, Right Now“ i izvedbu glazbenika koji obara rekorde kad je broj publike u pitanju. Superstar, DJ, producent i pionir big beata Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim do vrhunca će dovesti i publiku podno Marjana te četvrto izdanje Discotheque Rive zaista učiniti najvećim do sada.
Drugi dan središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu 9. kolovoza upotpunit će nastup britanskog dvojca Underworld kojima je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj, te jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta uz Barcelonu i Bratislavu“Born Slippy”,“Cowgirl“, “Two Months Off” ili “Dark Train” samo su dio onoga što će posjetelji imati priliku čuti i doživjeti, jer Underworld slove za jedan od najboljih i najkreativnijih elektronskih bendova svih vremena.
Discotheque Riva je uz poklon djevojakama i ženama objavila i početak prodaje ulaznica za regiju od ponedjeljka 10.lipnja, a njihova cijena u pretprodaji do 01.srpnja kreće se od 100kn za Fatboy Slima i 150kn za Underworld do 220 kn za oba dana. S obzirom da će cijene ulaznica s vremenom rasti ovo je idealna prilika da posjetitelji svoju zgrabe na vrijeme i po najpovoljnijoj cijeni uživaju u cjelokupnom izdanju splitskog mega partija. Cijene ulaznica za globalno tržište će biti za prvi dan 50 eura, a drugi 55.
Ulaznice se za sada mogu kupiti preko sustava Port.hr, a posjetiteljima je ponuđeno više verzija kao i perioda za kupnju, o čemu ovise i cijene:

 
 
Pretprodaja do 01.7.2013.:
Cijena za posjetitelje iz regije ( kn )
Fatboy Slim

100

Underworld

150

Ulaznica za dvije osobe Fatboy Slim

180

Ulaznica za dvije osobe Underworld

250

Ulaznica za dva dana  Fatboy Slim i Underworld

220

Fan pit Fatboy Slim

400

Fan pit Underworld

400

VIP Fatboy Slim

1.000

VIP Underworld

1.000

Pretprodaja do 01.08.2013.
Fatboy Slim

200

Underworld

250

Ulaznica za dva dana Fatboy Slim i Underworld

350

Fan pit Fatboy Slim

500

Fan pit Underworld

500

Fan pit za dva dana

800

Prodaja od 01.08.2013.
Fatboy Slim

300

Underworld

350

Fan pit Fatboy Slim

500

Fan pit Underworld

500

Napomene: Dvodnevne ulaznice mijenjaju se za narukvicu na info pointu na Prokurativama. Početak zamjene je dva dana prije eventa. Kupci jednodnevnih ulaznica iz regije ulaze na lokaciju samo uz predočenje  ulaznice i identifikacijske isprave (osobe iskaznice ili putovnice).