Browse By

PREKRASNA SLIKA HRVATSKE U POKRETU PUTUJE U SVIJET S PREPUNOG REVELINA

Prekrasna slika Hrvatske koja se budi i u ljetno jutro vježba putuje u svijet s prepune dubrovačke tvrđave Revelin. Ova višestoljetna povijesna znamenitost po prvi je puta ugostila vježbače koju su inspirirani povijesnim duhom ove prekrasne građevine u stopu pratili upute kineziološkog tima Marija Anića Kremića. Vježbanju su se priključili i brojni turisti koji su se zatekli u Dubrovniku.
Atraktivni trening nisu propustili ni gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić koje je službeno označio početak projekta POKRENI SE! Vaterpolisti JUG CO Marko Macan i Mislav Gašpar odlično su odradili trening i vlastitim primjerom poručili da treba trenirati što više. Dubrovačka voditeljica Darija Mikulandra, cast Cosi Fan Tutte opere predovđene glumcem Robertom Boškovićem, međunarodni operni pjevači, koji su oduševljeni vježbanjem na Revelinu nakon završenog treninga dali obećanje da nastavljaju s redovitim vježbanjem.
Trening nas je zaista dobro umorio. Iako smo aktivni sportaši vježbanja nikad dosta. Pokrenite se i Vi za zdraviji život, odvojite barem malo vremena u danu kako biste se posvetili vlastitiom tijelu i zdravlju. Danas je dokazano kako Vam nisu potrebna nikakva financijska sredstva već samo malo dobre volje!” – izjavio je hrvatski vaterpolski reprezentativac Marko Macan.
Nacionalni projekt POKRENI SE! koji se provodi u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba, ljetnu turneju, nakon priprema u Valamar Lacromi i vježbanja na Revelinu, nastavlja u Puli 05. srpnja u 09.30 sati. Nakon odrađenih treninga nutricionistkinja Karmen Matković vježbače je savjetovala o zdravoj prehrani, dok su partneri projekta nagradili sve KOZMO prostirkama za vježbanje, majicama, lepezama i drugim.
Slike i video snimke iz Dubrovnika putem ureda Hrvatske turističke zajednice putuju prema svjetskim medijima, a ovim događajima šaljemo pozitivnu poruku o Hrvatskoj kao zemlji osviještenih ljudi kada je vježbanje i zdrav život u pitanju, o prekrasnoj zemlji i sportskoj turističkoj destinaciji poželjnoj i za aktivni odmor.
“Odrađeni trening kineziologa Marija Anića Kremića i njegovog tima me oduševio. Iako držim do zdravlja i linije, moram priznat da me ovo dobro protreslo i nastvaljam s redovitim vježbanjem, a sve pozivam da i osobno isprobaju trening u jednom od idućih gradova!” – rekla je dubrovačka  voditeljica Darija Mikulandra.