Browse By

Sound Designers: Otvorenje plus pjena party!


Dragi naši dobri ljudi, welcome back! Vratili ste se, znamo to, jer je i cijela ekipa Sound Designersa natrag – in da city. Puni novih, briljantnih ideja krećemo u novu sezonu, naoštrili smo zube i nokte, radimo punom parom, a na vama je samo da dolazite svake subote, kao i do sada, i da se vrhunski zabavljate.

Sound Designers: Otvorenje plus pjena party!
Subota, 03.09.2011. – Aquarius, Zagreb

A kako krenuti u nešto novo, dok se nismo propisno oprostili sa starim? Zato ove subote još jednom za kraj dugog, toplog ljeta – Zrće party! S puuuno pjene, odmorni i puteni chagamo zadnji put ove sezone u stilu najluđe, najvruće i najotkačenije plaže na Jadranu i šire. Partijamo u Zrće stilu!
Na meniju koji su priredili Martyn Negro i Mario Amarillo, biti će svakavih sočnih stvarčica koje su drmale Aquariusom ovo ljeto, a servirali su ih najbolji od najboljih: Avicii, Benassi, Fedde, Afrojack, Niki – you name it, we got it! Da zbrojimo: dašak minulog ljeta s okusom mora, soli i kremica za sunčanje, ali i finih ukusnih cocktaila za samo 80 kuna u jumbo izdanju te prvoklasna mjuza, da, to je pravi party za vas! Ne zaboravimo i ljetni outfit, of course, koji je ključan za beach party.
Za sve starije od 18 godinica, dakle, odnosi se na sve vas koji u dućanu možete samostalno kupiti pivo, do 12.30 ulaz je besplatan, a nakon toga do 01.30 za samo 10 kunića. Dođite da zajedno mahnemo ljetu još jedan put, i to in big style – s pjenom, plesom i najukusnijim koktelčićima na svijetu, a sve to servirano na vrhunskoj glazbenoj podlozi.