Browse By

San Pellegrino iznjedrio himnu festivala


Ni deset dana nakon prvog Umaškog San Pellegrino Beach Festivala ne jenjavaju odlične reakcije publike i sve pohvale domaćih i međunarodnih glazbenika koji su na njemu nastupili. Kako bi se sjećanje na dobar provod što duže zadržalo organizator je odlučio izdati službenu himnu festivala, a brojni izvođači odlučili su je remiksirati.
Funky Destination kao organizator ovog plažnog festivala inspiraciju za službenu pjesmu festivala pronašao je u prijateljskom raspoloženju koje je ta dva festivalska dana bilo na zavidnoj razini, ljetnom ambijentu i zalascima sunca na plaži, ali i kao dosljedan način da se zahvali publici koja mu još uvijek šalje pohvale i zahvale za trud koji su uložili kako bi se na hrvatsku elektronsku scenu vratili kvalitetni inozemni nastupi i gostovanja. Tako su u Umag po prvi put stigli headliner Dimitri from Paris uz pratnju Playbojevih zečica, britanski duet Smoove + Turrell, švedski DJ Jamie Lewis, grčka grupa Timewarp Inc., Dogo Argentino iz Osijeka i mnogi drugi domaći i strani glazbenici.
Unatoč brojnim festivalima koji su obilježili ovogodišnje ljeto u Hrvatskoj San Pellegrino se istakao drugačijom ponudom glazbe, ali i zavidnom lokacijom, te posjetiteljima iz raznih dijelova Europe i svijeta, a zadovoljni prvim izdanjem već sljedeće godine organizatori planiraju još bogatiji glazbeni repertoar i još veću posjećenost.
U naumu da se pjesmom zahvali za sve osmjehe, pljeskove i vidne sretne trenutke organizatora su podržali i brojni izvođači koji su kroz remikse pjesme opisali svoj doživljaj festivala poput Zamalija, Umba, Timewarpa, E-Basea i Bad Monkeysa.
Nazvana “The Peace Song” himna će uz brojna remiksirana izdanja biti dostupna za tri mjeseca u izdanju Timewarp Music etikete, a njen zvuk ugodno će prikratiti vrijeme do sljedeće nove zabave na plaži Sv. Pellegrina.
Pjesmu poslušajte ovdje:

  • soundcloud.com/funkydestination/funky-destination-the-peace
  • www.supafreak-organization.com
  • www.facebook.com/SanPellegrinoBeachFestival