Browse By

Kraj ljetne party sezone u Aurori uz The Beatshakerse

Primoštenska ljepotica ove godine slavi 20. rođendan, a sezonu će 3. rujna završiti uz beogradski DJ dvojac, The Beatshakers koji su svoj dobar muzički ukus izgradili na elektronskoj muzici osamdesetih i devedesetih što se može osjetiti u njihovim današnjim setovima. Živi setovi koji su njihovo najjače oružje se odlikuju muzikom koja ima „dušu“, a ne samo prazan beat.
Aurora je 20 godina obilježila velikim slavljeničkim partijem krajem lipnja sa preko dvadeset renomiranih HR DJ-a te ostatak ljeta gostovanjima poput Tom Novya, Davida Moralesa, Freemasonsa ili Edwarda Maye. Na završnom partiju warm up rade Mladen i Johnny I., a u cijenu ulaznice od 60 kn očekuje Vas i konzumacija pića.

Tehnička sposobnost rezultirala je odličnim tematskim house setovima koje prepoznaje i njihova vjerna publika čiji broj se svakim danom sve više povećava. The Beatshakers čine dva mlada, energična i talentirana momka koji su prokrčili svoj put na današnjoj house sceni plasirajući svoju radio emisiju, praveći svoje pjesme, radeći produkciju za druge umjetnike a najviše ostvarujući nesebičan kontakt sa publikom gdje god se nalazili.
Dj Ivan Gojković i Dj Colle započinju zajednički rad 2007. godine na zajedničkim setovima gdje nastupaju pod imenom SEX SHOOTERS. U želji da elektronsku muziku približe široj populaciji u Srbiji, dobijaju radio emisiju na najslušanijoj beogradskoj radio stanici TOP FM, koju su nazvali “BEAT SHAKER” i čiji rating je i danas u samom vrhu.
Najveći uspjeh napravio im je prvi single „MA CHERIE“ koji su snimili u suradnji sa Raulom Albertom Dijazom, frontmenom sastava So Sabi. Pjesma se zavrtjela kao ogroman hit koji je propraćen spotom čije emitiranje na svim TV stanicama u Srbiji, drzavama Ex -YU kao i na MTV Adria i MTV Dance donosi očekivani rating. Sasvim očekivano, poslije visokih mjesta na prestižnim listama domaćih radio stanica, na beogradskom Top FM-u glasovima slušatelja izabrana je i za hit godine.
U veljači 2010. The Beatshakers je predstavio nešto potpuno novo – single „ Prisoner“. Ovoga puta popularni sastav pojačan je sjajnim ženskim vokalom koji pripada Sonji Bakić koja je poseban medijski tretman dobila učešćem u Operaciji trijumf. Njen vokal je dominiralo u nastupima sa Anastaziom i Junior Jackom, a takav utisak ostavila je i radeći sa Beatshakerima na „Prisoner“-u. Spot za pjesmu “Prisoner” sniman je na više lokacija na hrvatskom primorju a jedna od trenutno najpopularnijih voditeljica u regiji, Nikolina Pišek je i specijalni gost u video spotu. Vrhunska produkcija pjesme i spota je odvela The BeatShakers na prvo mesto top liste Domaćica koja se emitira na MTV Adria.
Godinu dana starji, zreliji i sa više iskustva, u prosincu 2010-te izbacuju treći singl “U inat prošlosti” (Who’s gonna stop me now) sa sjajnim ženskim vokalom koji je podarila Aleksandra Radović. Već po samom izbacivanju u prva tri dana single je postao pravi bum, sa preko 50000 pregleda na you tubu. Ovaj singl nosi specifičniji zvuk obogaćen specijalnim efektima i vrhunskom produkcijom. Publika ga je od samog starta prihvatila i prepoznala kao veliki hit.