Browse By

Sound Designers Festival u Aquariusu


U proteklih dvadesetak godina postojanja elektronske scene u Hrvatskoj uvozili smo najsvježije zvukove iz Europe i svijeta, gradili smo klupsku scenu iz koje su se iznjedrile jake i raznovrsne domaće DJ snage. Ovoga puta klub Aquarius predstavlja festival koji će okupiti upravo domaće DJ-eve i producente koji su uvelike zaslužni za razigran i jedinstven noćni život metropole. Predstavljamo dizajn urbanog zvuka zagrebačke klupske scene: Sound Designers festival!
Prvi SD festival održati će se 07. i 08. siječnja, s tendencijom ponavljanja dva do tri puta godišnje, a naš je cilj okupiti „the best of“ aktualnih predvodnika i kreatora zagrebačke klupske večeri, koji će predstaviti svoje umijeće i kreativnost za gramofonima.

Festival je proizašao iz klupskog programa Sound Designers, koji već drugu godinu zaredom svake subote u Aquariusu daje svoj doprinos za postojanje burne zagrebačke elektronske scene. Svoju su priliku u okviru ove klupske večeri dobili mnogobrojni neafirmirani DJ-evi, ali i etablirana imena kao što su Shapeshiftersi ili Freemasonsi.
Ne propustite ovu pravu elektro poslasticu, dođite u klub 07.i 08. siječnja, kada će cijeli Aquarius postati velika plesna pozornica na kojoj će svoje umijeće pokazati najznačajniji i najaktualniji zagrebački DJ-evi!
S kupnjom ulaznica ne čekajte jer je broj ulaznica ograničen! A uz pozivnicu i ovoga puta čeka vas besplatno piće dobrodošlice –  slatka medica za zagrijavanje.
Čeka vas od svega pomalo: dubstep, sexy UK funky,  plesni DnBom, vokal house, progressive,  a povrh svega vrhunska zabava, opuštena atmosfera, profinjeni, urbani zvuk i puno, puno dobre zezancije.

Petak 07.01.2011.

A2:
Martyn Negro
Hrc
Tom
Lady DJ Suub@ru

A1:
Marin Voya
The Flangers (Mirza i Pavel)
Jan Peters

Subota 08.01.2011.

A2:
Martyn Negro
Zuthy
Go Cut
Lady DJ Suub@ru
A1:
Basta (Protokol / Confusion crew)
Juice (Bass Invaders )