Browse By

DJ Ogi predstavlja Journey 9 u klubu La Noche

U riječkom klubu La Noche u subotu, 22. siječnja održat će se 9. po redu Journey, cjelovečernji set DJ Ogija koji će osim standardnog dj seta za vas pripremiti i live PA sa mnoštvom noviteta. Nakon pokretanja izdavačkih kuća Black Star i Techno Factory te projekta Lorino, riječki bombarder otvorio je još jedan digitalni label orijentiran tvrdom zvuku – Predator!
DJ Ogi uključen je u svijet elektronske glazbe od 1995. godine, te je pokretač techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske hard techno scene. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe «Energetica team» iz Rijeke i suvlasnik izdavačke kuće Beast Music.
ogi_session_001
DJ Ogi je pokretač techno scene na riječkom području
Njegov stil se bazira na tvrđim oblicima techno glazbe, a danas ga se može definirat kao pumpajući žestoki techno, izveden energetskim miksanjem. Do sad je izdao više od 60 maxi singla, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim cd kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Hardtechno, Syndicat, Palazzo itd.

Ogi je nastupao na party-ima kao što su Dance Valley, Love Parade, Apokalipsa, MTV Valkana Beach Festival, Woodshock, Cosmo, Footworxx, Citadela, te klubovima Lov.E u Sao Paolu, Florida 135 u Fragi, Zoreks u Lleidi, Blau u Gironi, Ambasada Gavioli u Izoli, Factory u Londonu, Cinema u Kievu, ExExtreme u Bratislavi, Fun Factory i k4 u Ljubljani.