Browse By

United Electronic Sound predstavlja Axela Karakasisa


United Electronic Sound kao i uvijek prati želje svoje publike te vam i ove godine dovodimo Grčku techno ikonu Axela Karakasisa.
Axel je zapamćen po odličnom nastupu u klubu Boogaloo kojem je svjedočilo više od 2000 ljudi. Za ovog čovjeka ne treba bolji uvod. On je najpoznatiji grčki techno izvoz u ovom trenutku s dugogodišnjom karijerom koja je još uvijek u ekspanziji. Njegova priča o uspjehu počinje kasnih 80-ih, kada je imao svoj prvi nastup kao techno DJ. Od ove točke nadalje, Axel je rad s elektronskom glazbom vidio u vrlo različitom svjetlu … U sljedećim godinama, postao je najtraženiji grčki techno DJ, nakon što je svirao na najvećim mjestima u Grčkoj (Atena, Solun, Mykonos, Kreta).
14. epizoda United Electronic Sounda održat će se 8.1.2011. u klubu Boogaloo sa početkom u 22h.
Ujedno United Electronic Sound predstavlja svoju poddomenu naziva “UES Clubbing” kojoj prepušta promociju dobre glazbe i zabave kroz Hrvatske klubove, dok izvorno ime ostaje za veća događanja u vlastitoj produkciji.
Na samom događaju očekuje vas vrhunski sound system, video projekcije na dva floora, posebna dekoracija kluba i, naravno, uz sve to odlična zabava.
Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su u svim dućanima „Transport Footwear“ (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), te na blagajni kluba po cijeni od 40kn.
Ulaznice u pretprodaji također možete nabavit na slijedećim lokacijama:
„Code Bar“ – Preradoviceva 2 (Zagreb)
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„OriGIGI Promotion” – Internet Caffe – Skalinska 3 (Zagreb)
Novinarske akreditacije / Informacije:
Molbe za novinarske akreditacije primamo do 03.01.2011. na press@decibelmedia.hr
Prednost pri akreditiranju imaju mediji koji će prethodno najaviti sam event.
● Sve ostale informacije mozete dobit na broj + 385.98.17.944.28 ili info@decibelmedia.hr
Rezervacija stolova / VIP akreditacije:
+ 385.98.96.660.14
reservations@decibelmedia.hr

Linkovi:

http://www.decibelmedia.hr/