Browse By

Sonus Festival 2014: Objava prvih izvođača Sonus festivala i početak prodaje ulaznica

Sonus festival koji je po prvi put ugledao svjetlo dana u kolovozu 2013.godine, opet otvara svoja vrata na plaži Zrće na otoku Pagu. Prvo izdanje ovog techno festivala, odrađeno u koprodukciji  s njemačkim organizatorom Cosmopop, privuklo je više od 6.000 posjetitelja koji su mogli čuti velikane elektronske glazbe kao što su DJ-i Ricardo Villalobos , Loco Dice, Seth Troxler i mnogi drugi.
Ove godine organizatori su pripremili još jači program. Sonus će se održati 18. – 22. kolovoza 2014. godine kad će tijekom pet dana i pet noći više od 50 DJ-a i live actova nastupiti  u klubovima, na boat partyjima i afterpartyjima na plaži Zrće.
Već je pušten u prodaju ograničeni broj early bird karata koji se mogu kupiti na samoj web stranici festivala (www.sonus-festival.com).
 SONUS 2014 – Objava prvih izvođača :
Adam Luka, Alexandra, Chris Liebing, Cormac, Dan Andrej, David Mayer, Henrik Schwarz, Jakov Husley, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Meat, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Pan – Pot, Peter Pixzel, Tini, Tobi Neumann, Valentino Kanzyani, Yaya.
 
Kako bi saznali najnovijih informacije, posjetite sljedeće Facebook grupe:
 
https://www.facebook.com/sonusfestival
https://www.facebook.com/insoundwetrust