Browse By

Beltek upotpunio Serbia Wonderland

Publika na posljednjem partyu pred veliki  Serbia Wonderland – Open Air festival imati će priliku da ugosti svjetski talenat EDM scene- slovenskog majstora electro house zvuka,  Dj Beltek-a.
On predstavlja  posljednje internacionalno ime koje će nastupati na  Poglavlju Dva „Vatreno Nebo“, 14.veljače uz već objavljene  Aly & Filu, Andrew Rayela i Simona Pattersona.
Nakon što je prije nekoliko godina pobjedio na Pete Tong’s natjecanju za najboljeg novog producenta pjesmom „Copacabana“, njegovo ime se redovno pojavljuje na labelima poput Spinnin, Dim Mak, Toolroom i Armada music, a zahvaljujući prepoznatljivom zvuku i zavidnim sposobnostima produkcije, može se pohvaliti remiksevima izvođača kao što su Faithless, Booka Shade, Gareth Emery. Međutim, u posljednje vrijeme Beltek publiku osvaja energičnim nastupima i prepoznatljivim live performansom.
Njegova traka ˝ Party Voice ˝ bila je glavna pjesma za ˝ remix ˝ natjecanja u okviru Ultra Music festivala u Miamiu 2012. godine na kome je i nastupao. Takođe može se pohvaliti i nastupima na main stage-u Ultra Music festivala u Buenos Airesu kao i mnogim drugim sličnim događajima širom svijeta.
Beltek je dobio podršku mnogih svjetskih Dj-eva poput Tiesta, Gareth Emery-a i Calvin Harris-a koji hvale njegove producentske sposobnosti i ističu da će on sigurno biti jedan od Dj-eva koji će obilježiti svjetsku EDM scenu 2014. godine.
Zbog bogatog line up-a iz organizacije Jungle Tribe poručuju da očekuju veliku posjećenost i ljudi iz regije ( Hrvatska, Slovenija, B&H, Rumunija, Bugarska… ) i da se karte prodaju jako brzo.
„Ostalo je još oko 300 karata  koje će se prodavati po cjeni od 1000 RSD, nakon čega će se cjena karte povećati.“, ističu  iz organizacije Jungle Tribe.

 
Više informacija na :
http://www.serbiawonderland.com/
https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival