Browse By

Snowbombing 2014 – najavljena prva imena!

Najveći europski muzički festival na snijegu, Snowbombing, je objavio prva imena koja će nastupiti na njegovom sljedećem izdanju koji se održava od 07.-12. travnja 2014. u austrijskom gradiću Mayrhofenu.
ANJA SCHNEIDER / ANTONY NAPLES / B-TRAITS / BEN PEARCE / BICEP / BREAKAGE / CARL COX B2B NIC FANCIULLI / DAVID RODIGAN MBE / DISMANTLE / DJ EZ / DUSKY / GORGON CITY / GEORGE FITZGERALD / HORSE MEAT DISCO / J.G. WILKES (OPTIMO) / JAMES ZABIELA / KIDNAP KID / MIDLAND / MISTAJAM / PAUL WOOLFORD / PBR STREETGANG / PSYCHEMAGIC / RODRIGUEZ JNR (LIVE) / ROMAN FLUGEL / SCUBA / SHY FX / SPECIAL REQUEST / WILL SAUL / YOUSEF samo su neka od imena podužeg line upa koji će se postepeno objavljivati u narednim mjesecima.
Nakon što je Snowbombing uvrstio u jedan od svojih najdražih partyja u 2013., Carl Cox se ponovno vraća na mjesto događaja, no ovoga puta sa pojačanjem. Dogodine Carl će odraditi back to back set sa šefom Saved Recordsa i čovjeka nominiranog za nagradu Grammy, Nicom Fanciullijem. ”Borba” će se dogoditi u trodimenzionalnom boksačkom ringu postavljenom u sredini Racket kluba.
Carl Cox izjavljuje: ”Ne mogu dočekati da ponovno vrtim na jednom od najvažnijih festivala godine. Dugo sam čekao da mogu nastupiti na Snowbombingu, uz toliko nevjerojatnih DJ-eva i Live actova, te sam proveo nevjerojatne trenutke zajedno sa partyjanerima. Ukoliko volite snijeg i sve vrste odlične muzike, ovo je mjesto za vas. Bilo je odlično 2013. i jedva čekam da se ponovno vratim.”
Među potvrđenima je također i legendarni DJ Ez. On će se pridružiti jednom od najvećih imena njemačke glazbene elektronske scene, Romanu Flugelu kojemu će to biti prvi Snowbombing. Ponovno se vraća i Redlight koji će se pridružiti Jamesu Zabieli.
Vlasnik Head Flusha Scuba sa prvim čovjekom Purp & Soul’s-a Benom Pearceom, Shy FX iz Digital Soundboya, New Yorker Antony Naples te Bonar Bradberry i Tom Thorpe AKA PBR Streetrgang će također protresti snijeg sa drveća.
Ostali izvrsni umjetnici koji su se pridružili mećavi bukinga su: B-Traits, Bicep, Breakage, Dismantle, Dusky, GorGon City, George Fitzgerald, J.G Wilkes (Optimo), Kidnap Kid, Midland, Paul Woolford, Psychemagic, Rodriguez JNR (Live), Special Request, Will Saul i Yousef.
Cijene za Snowbombing 2014 se kreću od £219 za smještaj i ulaznicu, stoga ukoliko želite osigurati svoju ulaznicu za najveći show na snijegu nemojte predugo čekati.
Za sve ostale informacije, klik na www.snowbombing.com