Browse By

Otvorenje sezone@Sirup!

U subotu, 9. studenog, od 22h novi Sirupov dom krstit će iskusni zagrebački lisci Felver, Mack Julia i Zero, koji će u ovoj sezoni, između ostalih, tvoriti široku paletu klupskih rezidenata, koja će činiti programsku okosnicu, uz povremena inozemna gostovanja i suradnje sa već provjerenim lokalnim promo crewovima…
Felvera ne treba posebno predstavljati, s obzirom da je riječ o DJ-u prisutnom na domaćoj sceni od njenih začetaka. Felver svoj ”peak” bilježi u zlatnim godinama Stereo Studija, no svojom selekcijom i stalnim glazbenim napredovanjem i danas oduševljava poklonike elektroničke glazbe diljem regije.
Mack Julia, diplomat među DJ-ima, u ”Jekyll & Hyde” stilu kombinira svoj dnevni i noćni život, a svojim je specifičnim usmjereno-neusmjerenim glazbenim odabirom ostao jedan od rijetkih DJ-a kojeg je gotovo nemoguće oponašati.
Zero je svakako miljenik zagrebačke publike, a otkako je pokrenuo radio emisiju Zero Show na 808-ici, sve je popularniji i u ostatku države, a i šire. Svojim predanim radom i profesionalnošću stvorio je trenutno najpopularniju radio emisiju elektroničke glazbe u Hrvata te postao jedno od zaštitnih lica Radija 808.
Participacija za program otvorenja iznosi 40kn, za članove 20kn. Podsjećamo da se od ove sezone možete učlaniti svaku večer na ulazu u klub, čime ostavruju posebne pogodnosti…
www.sirupclub.com
www.facebook.com/clubsirup
www.pozitivanritam.hr