Browse By

Slobodna Energija u Stereo Garaži

Velika plesna proslava rođendana Damira Badurine Bade, neprikosnovenog kralja riječkih plesnih podija, održat će se i ove godine i to 16. studenog 2013. u Stereo Garaži.
Bada je bio nezaobilazan akter riječkog urbanog i noćnog života kako u devedesetima tako i na početku novog milenija. Pamtimo ga kao pjevača grupe Unlogic Skill, autora nekih od najbitnijih pjesama riječke scene na prijelazu stoljeća, radijskog voditelja, reklamnog maga te naposljetku vlasnika kafića Viva i noćnog kluba Tesla kojeg je iz narodnjačkog okupljališta pretvorio u urbanu žilu kucavicu Rijeke. Bada je bio „motor“ pokretač mnogih zbivanja vezanih kako za rock i alternativnu, tako i za hip hop i elektroničku scenu grada na Rječini.
Slobodna Energija je tulum kojem plesači iz Rijeke ali i šire okolice već tradicionalno masovno hodočaste, te se u golemom broju okupljaju Badi u čast plešući do jutra uz DJ-e koji su svi redom bili i Badini bliski prijatelji.
Na Slobodnoj Energiji 2013., petom po redu velikom plesnjaku nastupaju abecednim redom: Alen Sforzina, Arszenik, Bebetto, Boo Dale, Fryer, Mark Ash & Lemon aka Psychopaths, Wan i XXL.
Početak je u 23 sata, a upad 30/40 kuna.