Browse By

Phoenix Kraundler nastupa u caffe baru Life

Ponovno, nakon dugo vremena, u goste nam dolazi Phoenix Kraundler, dobro znan na širem području RH; s toga Vas pozivamo na kvalitetnu vožnju uz profinjenu glazbu 16. 11. uz neke novitete u samom procesu mixanja, ali i odličnu glazbenu fuziju koju nam sprema Phoenix Kraundler.
Phoenix Kraundler svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe te iduće godine nastavlja u još žešćem tempu i organizira mnoge partye diljem regije, pa i šire. U početku kreće sa različitim elektronskim stilovima poput Trancea, Techna, Progressiva, Electronice te se pred kraj 2008. godine pronalazi u Technu, Minimalu i Tech-House glazbi i organizira projekt pod nazivom «Underground Fusion» koji se zalaže isključivo za underground elektronsku glazbu, te organizira prvi party pod tim projektom.
Od tada je nastupao na mnogim partyima kao i radijskim emisijama i ima sve češće nastupe diljem cijele Hrvatske pa i šire. Motivaciju za danji rad i napredak daje mu sve više poklonika elektronskih stilova, koji svojim prisustvom i oduševljenjem na njegovim partyima daju do znanja da žele biti u trendu koji je prisutan u modernoj Europi i šire.
Upad je besplatan, a sve cure koje nas posjete do ponoći, Life časti sa pićem dobrodošlice.
16. 11. subota
Caffe bar Life / Varaždin
Start: 22:00
End: 02:00