Browse By

Siniša Tamamović na proljetnom izdanju 'Exhibition Clubbinga'

Proljetno izdanje ‘Exhibition Clubbinga’ koje se održava u nedjelju, 12. travnja u čakovečkom klubu Diana obilježiti će nastup cara BiH techno scene, SINIŠE TAMAMOVIĆA. Svoj talenat i profesionalnost iskorištava miksajući na tri gramofona techno, tech-house i minimal te svojim melodičnim setovima podiže atmosferu partyima diljem Evrope.
Siniša Tamamović udružuje se sa Dj Mladenom Tomicem i zajedno osnivaju organizaciju pod nazivom “URBAN BEAT”, koja za kratko vrijeme ostavlja pozitivan glas na mnogim prostorima; organizuje veliki broj uspješnih party-ja, i promovirajući veliki broj internacionalnih i domaćih Dj-a.
Siniša je rezident gotovo svih banjalučkih klubova, a najduža rezidencija u klubu Boomerang i Music Hall-u. U prosincu 2005. izdaje EP za holandski lebel FLY LIFE Rec. Ploča izlazi pod nazivom “SINISA TAMAMOVIC – SIGN 1” na kojoj se nalaze tri singla.
Remix za Pedra Delgada izlazi na Adult nizozemsku kuću, a nakon toga kreću mnogobrojna izdanja i remix-i za svjetsko tržiste. Izdavao je za labele kao što su: Fly Life rec, Adult Rec, Patterns, Shadow Fax, Bassethound, Night Light, Dolls, Relatives…
Krajem 2007. godine osniva vlastitu izdavačku kuću NIGHT LIGHT preko poznate nizozemske distribucije Triple Vision. Nemojte se previše zasititi uskršnjim doručkom, jer navečer Vas čeka prava poslastica…