Browse By

Uskršnji Kontrapunkt

Ove godine obilježava se deseta obljetnica zagrebačkog klupskog programa i festivala, koji je postao jedan od prepoznatljivih brand-ova na globalnoj glazbenoj sceni, te je u svojoj povijesti uvelike utjecao na kreiranje zvuka nekih novih izvođača i glazbenih smjerova u svijetu, a i inspirirao pojedine glazbenike da pokrenu svoje vlastite festivale po uzoru na Kontrapunkt.
Kao i uvijek, Kontrapunkt uspijeva sjediniti prošlost, sadašnjost i budućnost kojoj se najviše veselimo. ..i dalje nas je glazbeno teško svrstati u neku od ladica, ali to niti ne želimo, jedini je imperativ – odlična glazba … ljubitelj jazza plesati će na broken, a ljubitelj brazilske glazbe na dubstep, ljubitelj hip hop-a na techno, ljubitelj soula na house,..……i obrnuto,…..akustika, elektronika, live, dj setovi,….glazbene legende, izvođači čija imena niste nikad čuli,…edukacija, zabava,… sve je to Kontrapunkt,…….ali i ono najvažnije- vi i mi plesemo na jazz……2k.9.
Tradicionalnim uskršnjim izdanjem započinjemo proslavu desete obljetnice klupske večeri Kontrapunkt.
Nakon dužeg vremena imat ćete priliku uživati u cjelonoćnom setu dvojca Eddy Meets Yannah, ovih dana zaposlenih radom na svom novom album koji će ugledati svjetlost dana početkom jeseni 2009., a upravo ovom prilikom predstaviti će i neke od novih uradaka. Od samih početaka Kontrapunkta u Aquariusu, uskršnje izdanje izdvajalo se kao jedno od najpopularnijih, i najzabavnijih pa ne propustite ovaj događaj unutar kojeg će vas rasplesati novi funk, broken, dubstep, house zvuci i naravno jazz.
12.04.09. nedjelja
Uskršnji Kontrapunkt
uvertira u festival! 10 godina klupske večeri Kontrapunkt u Aquariusu!
22h/20kn/30kn