Browse By

Groodanje u riječkom Filteru

Došlo je proljeće. Ljudi se manje toplije oblače, lastavice se još nisu vratile, ali je odlično vrijeme za Groodanje, od one vrste za koje vam snijeg nije prijeko potreban. Sve što je potrebno je da prestanete gledati Odred za čistoću, obučete udobnu odjeću za aktivni odmor i odlučno se 11. travnja zaputite prema Filteru. Ne razmišljajte previše, jer ono što će vas tamo dočekati riječi ne mogu opisati.
Što je to Groodanje?
Groodanje je multimedijalni projekt, zasnovan na glazbi i videu, popraćen adekvatnim stylingom uočljiv prvenstveno na dizajnu plakata, predmeta i weba.
Startao je u proljeće 2001. godine u zagrebačkom klubu KSET najprije neredovito, a onda ustaljenim ritmom svaku drugu subotu.
Groodanje team (tzv. Groodache) sačinjava nekolicina opakih entuzijasta, zaljubljenika u dobru glazbu, video, dizajn, točnije umjetnost i umijeće dobrog življenja općenito s ciljem da širi moderan i otvoren način življenja.
Jedina četvorica preživjelih iz najdugovječnijeg klupskog spektakla pomesti će s vama Filter dok svi ne popadaju na leđa zadovoljno se cerekajući. Zaboravite što smo maloprije rekli. Plesanje do padanja riječi su koje mogu opisati ovaj veseli spektakl.
Krivci za to će ovaj put biti:
M.I.L.E.
Freez
June22
Sebo.
Upad: 20 kuna
Start: 22 h