Browse By

Shapeshiftersi otvaraju Adria Music Conference u Umagu


AMC se može pohvaliti izuzetno zanimljivim predavačima u svojoj prvoj godini kao što su: The Shapeshifters, Susan Sallai (Senior Talent and Music manager Emerging Markets, MTV Networks international), Steven Machat (Music laywer- difference between the creation of the independent record labels in the 70’s and the labels of today 2012.), SAE i EMI glazbeni instituti te mnogi drugi.
Već najavljena prva regionalna glazbena konferencija AMC koja će se održati od četvrtka 02. do nedjelje 05. lipnja ove godine na ATP stadionu u Umagu, kreće s novim razlozima zašto svatko tko voli i živi glazbu mora biti dio ovog glazbenog događaja.
Prve potvrde panelista i predavača govore kako će konferencija ugostititi iznimno cijenjena imena svjetske glazbene industrije, a naglasak konferecije bit će posvećen sve prisutnijoj digitalnoj industriji. Susan Sallai (Senior Talent and Music manager Emerging Markets, MTV Networks international), jedan od sudionika konferencije predavat će na temu „MTV in the post-label era“- glazba nakon ere diskografije! O diskografiji nekad, što danas predstavlja i koja je budućnost glazbenog formata u „showcase prezentaciji“ otkrit će jedan od prvih glazbenih odvjetnika, britanac Steven Machat. Duo koji je englezima vratio groove, The Shapeshifters-i na radionici za producente SAE instituta pokazat će i otkriti tajne visoke produkcije, te približiti svjetsku produkciji domaćoj. U dva sata žive produkcije The Shapeshifters-i će pružiti priliku svim domaćim producentima te im ponuditi jednu pjesmu za remixiranje, a najbolji odabrani mix i produkcija izaći će na njihovom službenom digitalnom izdanju.  Teme, paneli i radionice koje će se naći na menuiju konferencije biti će u duhu „Glazba & Mediji- Fight Club“, „Radio sutra“, „Autorska prava u regiji i kako do njih“, „Glazbeno producentska radionica u izvedbi SAE i EMI instituta“, „S brdovitog Balkana do Tokia“, „Digitalna glazbena džungla“, „Export ready“ i dr.

Kempinski beach party


Uz zanimljive teme na konferenciji, AMC je u sklopu svog EXPORT READY koncepta u suradnji sa KLIK magazinom organizirao natječaj za sve bendove „spremne za eksplotaciju“. AMC poziva bendove svih glazbenih žanrova da se na KLIK web stranicama prijave na EXPORT READY natječaj te pokažu svoj puni talent uživo na AMC KLIK MUSIC  HERO pozornici.
 
Prijave se primaju putem linka http://www.klik.hr/showbiz/nastupi-na-amc-export-ready-stageu
Crvenu vrpcu na samom otvorenju konferencije u četvrtak 02.06.2011.s početkom u 21h prerezat će britanski duo The Shapeshifters koji će, uz pratnju, ekskluzivno zasvirati na AMC WELCOME BEACH PARTYiju u hotelu Kempinski. Društvo za pultom će im raditi DJ kolega Pookie. AMC Welcome Beach party otvoren je ekskluzivno za sudionike AMC konferencije te je ulaz moguć isključivo s AMC kotizacijom.

Hotel Kempinski


Još par razloga više zašto biti dio AMC-a zasigurno su i partyi koje organizatori najavljuju, a na koje je ulaz moguć jedino s kupljenom AMC kotizacijom. AMC party zone će biti omiljeno mjesto za opuštanje tijekoma, a posebno nakon radnog dana.

AMC PARTY ZONE*:

02/06 ČETVRTAK

 • 21:00 – 02:00 AMC WELCOME BEACH PARTY @ KEMPINSKI HOTEL BEACH WITH
 • THE SHAPESHIFTERS + POOKIE


03/06 PETAK

 • 18:00 – 20:00 KLIK MUSIC HERO “AMC EXPORT READY” @ MAIN STAGE
 • 20:00 – 22:00 MTV PRESENTS ELEMENTAL @ AMC LIVE STAGE
 • 22:00 – 04:00 UMAGINATION PRESENTS: TIESTO


04/06 SUBOTA

 • 14:00 – 18:00 UMAGINATION WET&WILD POOL PARTY @ KEMPINSKI HOTEL
 • 18:00 – 20:00 KLIK MUSIC HERO “AMC EXPORT READY” @ MAIN STAGE
 • 20:00 – 22:00 RNB CONFUSION vs. CONFUSION @ AMC LIVE STAGE
 • 22:00 – 00:00 UMAGINATION PRESENTS: REV RUN from RUN DMC @ AMC LIVE STAGE
 • 23:00 – 04:00 UMAGINATION PRESENTS: SEBASTIAN INGROSSO @ MAIN STAGE

05/06 NEDJELJA

 • 11:00 – 14:00 UMAGINATION DETOX BREAKFAST @ GOLDFISH
 • AMC VIP DETOX BREAKFAST @ KEMPINSKI HOTEL

Kotizacije su u slobodnoj prodaji po cijeni od 750kn. AMC paketi koji uključuju kotizaciju za konferenciju, smještaj za 4 dana te ulaznice za sve koncertne spektakle i Umagination možete pronaći po atraktivnoj cijeni već od 1100kn.
Više informacija o kotizacijama, paketima sa uključenim smještajem i samoj konferenciji potražite na službenoj stranici AMC-a www.adriamc.com.