Browse By

"Black Tattoo" Urbana i Hausera sutra premijerno na Otvorenom radiju i CMC televiziji!


Sutra na Otvorenom radiju, od 15 sati nadalje premijerno slušajte kako zvuči kada se udruže riječki rocker Damir Urban i pulski čelist Stjepan Hauser ili moćan glas i moćno cello i pjesmi “Black Tattoo” udahnu novi akustični zvuk i obrise.
Dase dvojiciglazbenika dogodila ‘kemija’ bit će posve jasno već na prve taktove pjesme “Black Tattoo”.
Što su točno zakuhali glasom i violončelom provjerite sutra na Otvorenom radiju, dok se budete vozili prema svojim domovima ili dovršavali radne zadatke. Glazbenici su snage udružili i na snimanju videospota za pjesmu “Black Tattoo”. Odvojeni od svijeta, u selu nedaleko Zagreba, Urban i Hauser potpuno su se posvetili snimanju koje je zahtijevalo posebnu koncentraciju s obzirom da je video snimljen u jednom kadru.
Pod palicom kreativne ekipe Kolektiv filma nastao je spot u kojem ćete uživati od prve do posljednje sekunde. Spot premijerno pogledajte sutra (3. lipnja) na CMC televiziji s početkom u 19 sati. Na Otvorenom radiju i CMC televiziji pjesmu i videospot slušajte/gledajte punih tjedan dana!
Singl i videospot “Black Tattoo” najavljuju skori izlazak zajedničkog albuma dvojice glazbenika pod nazivom “Urban i Hauser” – u izdanju Aquarius Recordsa.
Photo: Milica Czerny Urban