Browse By

Serbia Wonderland-veliki spektakal u Beogradu!

Nakon što su ljubitelji trance muzike sa oduševljenjem dočekali vijest da se na novom poglavlju “Vatreno nebo” uz Simona Pettersona očekuju i egipatski dvojac Aly&Fila, iz organizacije Serbia Wonderland-a stiže još veće iznenađenje! Treći headliner je Andrew Rayel!

“Jako smo počašćeni što ćemo 14. veljače imati priliku da ugostimo najveće svetske DJ-eve, poput Aly & File i Andrew Rayel-a, koji već sljedećeg dana nastupaju na main stage-u  čuvenog A State of Trance festivala u Nizozemskoj.
Ovo nam je siguran znak da je Serbia Wonderland na dobrom putu da se razvije u jedan svjetski poznati festival trance i EDM muzike ”, poručuju iz organizacije.
“Moderni Mozart”  kako nerjetko nazivaju  Andrew Rayela, čuvenog po besprjekornoj kombinaciji melodija, harmonije i energije,  može se pohvaliti nastupima na brojnim svjetskim festivalima poput Kazantip, Global Gathering, Trancefusion, Ball En Blanc, Trancemission i Ministry of Sound, kao i na A State of Trance 600 događajima.
Radeći odlične remikse pjesama Armina van Buurena, Markusa Schulza, Tiesta, W&W-a, Bobine i još mnogih drugih, pridobio je podršku DJ elite, čime se  Rayel-ov zvuk proširio po cjelom svetu, od underground klubova do mainstream festivala.
Na DJ MAG TOP 100  zauzeo je rekordno  28. mjesto.
Prvih 1 000 ulaznica za Poglavlje Dva “Vatreno nebo”, rasprodano  je u rekordnom roku po cjeni od 890 rsd.
Od ponedeljka je u prodaju pušten drugi kontigent od 1 000 promotivnih karata koje će se prodavati po cjeni od 1 000 rsd.
Karte se mogu nabaviti u sustavu eventima!
Organizatori najavljuju da će objaviti i četvrto internacionalno ime koje će nastupati na Serbia Wonderlandu!
https://www.facebook.com/events/201203546751079/