Browse By

Sensation White Beograd Promotion Party u riječkom klubu La Noche


Ljubitelji elektronske glazbe! Započele su pripreme za Sensation White u Beogradu, a mi smo zaduženi da vas zagrijemo za tu ludu noć. Naime, na ulazu u klub dijelit ćemo razne nagrade, a doživljaj ćemo vam upotpuniti raznim projekcijama prijašnjih Sensation White partya – ističu organizatori ovog događaja. Kao glavnog gosta dovodimo vam, po prvi puta u Hrvatsku, jednog od najvećih producenata house glazbe današnjice.
Bavi se glazbom više od desetljeća, porijeklom je Švicarac, a gotovo se svako njegovo izdanje nalazi na top ljestvicama svih distributera elektronske glazbe… Naravno, već znate o kome je riječ. To je Daniel Portman! Naime, još je kao tinejdžer počeo iskušavati svoje glazbene sposobnosti na svom sampleru Akai2000. Godine rada omogućile su mu da stvori specifičan zvuk koji mu je otvorio vrata u glazbeni svijet i  zbog kojeg se razlikuje od ostalih producenata.

Sensation White Beograd Promotion Party
La Noche, Rijeka – 14.05.2011.
Main floor:
Daniel Portman (Unreleased Digital)
Deep Marshall &  Adoo (TNG, Gramma Records)
Danny Glavan (Dbeatzion Records)
Vlady (E-Artist)
BarZu (Contrast Records)
Terrace floor:
David a.k.a System Divine (Be Free, Neuroscience Recordings)
Frankie The Animator (KUS)

Godine 2006. upoznaje Chrisa Reecea, vlasnika labela “Unreleased Digital”, koji mu odmah nudi izdanje. Daniel uporno nastavlja sa svojim radom, te uskoro potpisuje ugovor sa svjetskim izdavačkim kućama, kao što su “Harlem Records” (Sultan), “AnjunaDeep” (Above & Beyond) , “PinkStar Records” (EDX). Godine 2008. izdaje svoj prvi kompletan album “Twisted Memories – Poems in C-Minor” koji je doslovno izazvao urnebes u house glazbi. Sljedeća godina započinje još bolje nego prethodna.
Izlazi mu singl “Open Your Mind” koji je doslovno osvojio top liste glazbene industrije. Nadalje, surađivao je s dobro poznatim producentima elektronske glazbe kao što su Jerome Isma-Ae, Koen Groeneveld, D-Formation, Stanley Ross, EDX, Weekend Heroes…  Godine su mu rada omogućile gaže diljem cijelog svijeta: Engleska, Španjolska, SAD, Argentina, Brazil, Indija, Japan, Australija…
Budite sigurni da nećete ostati ravnodošni njegovom kombinacijom agresivnog Progressive House beata i  Tech House zvuka.