Browse By

Pobjednik emisije DJ BATTLE nastupit će na najboljim partyjima ovog ljeta


Večeras vas od 22 sata u klubu Mansion očekuje završni party emisije Dj battle Powered By Police Otvorenog radija. 16 najboljih hrvatskih DJ-a uživo: Venom, Bronson, Nicole, Ludvig, Go Cut , Pero Fullhouse, Tom Bug, E Base, Jogarde, Alen S, Joe 2, Shine, Pintha Indahouse, Ivan Mastermix, Frx, Bizzo i Aldo Morro pokazat će svoje umijeće, a večerašnji pobjednik nastupit će sa zvijezdama Ministry of Sound 18. lipnja na Pool Partyu u Termama Čatež, na Discotheque Riva u Splitu te na Adria Music Conference u Umagu. Pobjednika zaista očekuje toplo i aktivno ljeto!
Večerašnje događanje svojevrsni je podsjetnik na to da smo sve bliže vrućim house partyijima bez kojih je ljeto praktički nezamislivo! Naravno nezamislivo bi bilo najvećim clubberima koji uživaju u spoju fenomenalne plesne glazbe i mnoštvu celzijevih stupnjeva! Jedan od partya na koje vas ovim putem pozivamo je Pool party s Ministry of Sound u Termama Čatež koji će se održati 18. lipnja s početkom u 14 sati. Kokteli, palme, bazeni, house, house i samo house očekuju vas u najpoznatijim regionalnim termama. Atmosferu će usijavati brojni vrhunski Dj-i, a navečer te subote nastupiti DJ legende Ministry Of  Sound: Richard Murray, Paul Deighton i Alex Gaudino. Svoje kvalitete pokazat će i najpoznatiji slovenski DJ-i, DJ Sylvain i DJ Mannix, a pridružit će im se pobjednik današnjeg Dj battlea! U slučaju jake kiše party će se nesmetano održati jer je većina objekata natkrivena tako da niti najveći pljusak neće poremetiti plan – da ovaj pool party bude najveći takav party na »kontinentu«. Party počinje rano poslijepodne što znači da morate biti spremni na sate i sate bezrezervnog partijanja!
Zato  budite VEČERAS svjedok velikog finalea radijskog showa DJ battle koji je prva takva emisija u radijskom hrvatskom eteru. Ali to nije sve! Ludvig ili Aldo Morro – ostati će nam nepoznanica do večeras do 20 h jer upravo tada na frekvencijama Otvorenog radija saznati čemo tko je favorit tročlanog žirija velikih svjetskih zvijezda elektronske glazbene scene – Stanton Warriors, The Freestylers, Db Boulevard.
Vidimo se!