Browse By

Dogo Argentino izdali novi album


Dogo Argentino jedan je od boljih novih hrvatskih bendova, a izdavačka kuća TimeWarp Music s ponosom predstavlja ovaj kvalitetan ubod. Termin bend se u ovom slučaju koristi dosta ležerno, jer je riječ o kolektivu koji broji dvanaest članova, a svi nose zajednički alias i dijele ljubav prema visoko energiziranoj plesnoj glazbi gornjem spektru BMP-a.
TimeWarp danas službeno izdaje album Diskonautik, a garantiraju vam da je nemoguće preslušati isti u sjedećem položaju. Ovaj moćni disco-funk album broji 10 traka koje vraćaju u život i lansiraju u nebo. Tko je u igri? Perkusionist Balatz, Zwomba na basu, mađioničar trube Danchee, vokalisti Adrey, Zmaya i Layla, majstor trombona Frco, Bradavrbn je zadužen za zarazne lajnove, Mc Feele je siva eminencija lakih nota, te Moreno, kormilar klavijatura. A tu su još: DJ Umbo, Cove, ElectroCoa, Jela the Discobee, Sorin, dj Pips, de Iva de Maria de This de That. Ni tu nije kraj, jer na albumu sudjeluju i Jakša Jordes na saksofonu, Davor Dedić na klavijaturama, i Goran Schmidt, saksofon.
Diskonautik izlazi kao Special Edition CDR i digitalno izdanje dostupno preko TimeWarp Music.
Ono što morate zapamtiti: Dogo Argentino nastupaju ovo ljeto na San Pellegrino Beach Festivalu u Umagu, koji se održava 19. i 20. kolovoza.