Browse By

Sean Tyas na Serbia Wonderlandu!

Američka trance zvijezda, umjetnik iz New Yorka koji je već 5 uzastopnih godina u samom svjetskom vrhu, nastupit će 20.06. na Serbia Wonderland open air festivalu na radost mnogobrojnih fanova iz Srbije i regije.
Sean Tyas je jedna od najvećih zvjezda svjetske EDM trance scene. Put ka uspjehu mu je omogućio Sander Van Doorn izabravši ga za pobjednika na “Punk’d” natjecanju. Nastavio je producirati odlične trake i surađivao na njima sa ArminVan Buurenom, Tiestom,  Above & Beyondom i mnogim drugim umjetnicima. Izdavao je za Armadu, Vandit i kuću Anjunabeats dok nije pokrenuo svoj “Tytanium Recordings” gdje je počeo širiti svoj autentičan electro/tech zvuk kombiniran sa trance muzikom. Osvojio je dosta nagrada na Mixmag-u, Beatport-u i nastupao na najvećim svetskim festivalima poput Tomorrowland-a, Trance Energy-ja, Nature One-a, Mysteryland-a, Electric Zoo-a, Ultra music festival-a, Electric Daisy Carnival-a i mnogih drugih. Poznat je kao zaljubljenik u muziku i DJ koji širi ljubav i nevjerovatnu energiju, a njegovi nastupi na čuvenom A state of Trance događaju širom Europe se i dalje prepričavaju među njegovim fanovima.
Ovo njegov debi u Beogradu i očekuje se da će na  Serbia Wonderland festivalu sigurno biti dosta stranaca. U Jungle Tribe organizaciji ističu da se  karte odlično prodaju i da je interes za festival ogromni.
“Sean Tyas je drugi objavljeni hedliner uz Futuristic Polar Bears, a imamo ih još dosta. Cilj nam je da u Beogradu stvarno napravimo veliki festival poput najvećih svjetskih festivala. Trudimo se da poslušamo naše fanove, da ispunimo njhove želje, ubacit ćemo i još neki pravac muzike, mislimo da će publika biti zadovoljna” – kažu u Jungle Tribe-u.
Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a i u prostorijama Jungle Travel Hrvatska, Ilica 89, Zagreb.
Više informacija na www.serbiawonderland.com