Browse By

Club Oxygene: O2 Underground with Kolek3k

Drugi dan proljeća obilježiti će sljedeće izdanje O2 Underground serijala, koje se održava na poznatoj lokaciji – klubu Oxygene u Osijeku. Preciznije, radi se o suboti, 22. ožujka, a iza mix pulta će se ovog puta pojaviti Kolek3k, osječki DJ i audio inženjer s preko 10 godina iskustva u elektronskoj sceni. Osim po svom angažmanu u audio inženjeringu, Kolek3k je najčešće prepoznat po raznim organizacijskim projektima, od kojih je najaktualniji klupski progam .REZ u Osijeku.
Uz glavno ime večeri nastupaju još Marko Felinger i Daniel E, koji će odraditi intro/outro setove. Cijena ulaznice iznosi 20kn i kupovinom iste dobivate piće dobrodošlice. Kao i svakog puta do sada, od 23h do 01h na šanku vas čeka happy hours period.
Kolek3k_oxygene
Kolek3k
Kolek3k – pravim imenom Ivan Košćak je DJ, vinyl entuzijast i audio inženjer s Audio production diplomom stečenom na renomiranom SAE Institutu u Ljubljani. Kolek3k svoju priču započinje 1999. godine kao rezident kluba Posh u Tvrđi i od tada njegova karijera ide samo uzlaznom putanjom. Kolek3k je organizator iza Pozitiv Eventsa i novog klubskog programa .REZ, te jedan od aktera u organizaciji zadnjeg Valkana Summer Beach Festivala koji se održao u Puli.
Mračan, suptilan i prepoznatljiv stil koji je uvijek imao jasno definiranu strukturu od početka do kraja omogućio mu je dugotrajnost na sceni, a nastupanje s veličinama poput Chris Liebinga, Adam Beyera i Petra Dundova to dodatno potvrđuju.