Browse By

Novi kontigent ranih ulaznica za Bačvice Beach festival

U prodaju je pušten još jedan kontigent „EarlyBird – ranoptičjih“ dvodnevnih festivalskih ulaznica za Bačvice Beach Festival koji se održava u Splitu na istoimenoj plaži, 01. i 02. kolovoza.
Prvi kontigent ulaznica rasprodan je u rekordnom roku od dva dana. Iako je ranije najavljeno da će se nove ulaznice za ovaj festival moći kupiti tek po objavi novih izvođača, i to početkom travnja, organizator Ritmika Production odlučio je iznenaditi svoje posjetitelje.
„Zbog iznimno velikog interesa i za sve istinske ljubitelje techno zvuka koji nisu na vrijeme stigli kupiti rane ulaznice, odlučili smo pustiti u opticaj još jedan kontingent ranih ulaznica koje će biti u prodaji od ponedjeljka, 17. ožujka na www.entrio.hr. Ulaznice se mogu kupiti i na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu, Osijeku, Puli, Rovinju, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu, a kompletan popis poslovnica potražite na https://www.entrio.hr/outlets“.
Prvi potvrđeni gost festivala je remikser, producent i DJ, Dave Clarke iz Velike Britanije, istinski heroj techna koji i danas ne posustaje u nastupima širom svijeta. Sudeći prema sadašnjem reakcijama i pomami za ulaznicama za najmokriji festival na Jadranu interes je puno veći od očekivanoga.