Browse By

Seamus Haji – nastup koji se ne propušta

Vrhunski britanski producent te jedan od najkreativnijih i tehnički najnadarenijih DJ-a današnjice – Seamus Haji – nastupit će u subotu, 14. ožujka, u zagrebačkom Aquariusu u sklopu programa Delirious Special Edition.
Tko kaže da nikad nije čuo za ime Seamus Haji, taj ili nema pojma o klupskoj glazbi ili laže. Vrhunski britanski producent te jedan od najkreativnijih i tehnički najnadarenijih DJ-a današnjice poznato je ime svakome tko imalo drži do sebe, a u slobodno vrijeme uživa u ritmovima kvalitetnog housea. Upravo taj velikan klupske scene, koji nas je osvojio izvrsnim nastupom prošlog ljeta na Zrću, nastupit će u subotu, 14. ožujka, u zagrebačkom Aquariusu u sklopu programa Delirious Special Edition.
Za njegov dolazak možemo zahvaliti i Transport footwearu, od kog smo već navikli da u Hrvatsku svako malo transportira nekog od vodećih DJ-a i producenata. Tako ulaznice za Seamusov nastup možete nabaviti u Transportovim trgovinama pa zato ne čekajte više ni minute, već požurite u Mercator u Vukovarskoj, Importanne centar, City Center One ili Gajevu.
seamus-haji
Seamus Haji – nastup koji se ne propušta
Seamus Haji je sinonim za kvalitetne, gotovo legendarne nastupe, i fenomenalnu produkciju, stoga ga nije potrebno posebno predstavljati. Iza njega je duga i plodna glazbena karijera, koju je započeo još kao klinac od 16 godina, uspješno kombinirajući rani house, soul i hip hop. Ubrzo je osigurao stalne nastupe u eminentnim londonskim klubovima i ostvario suradnju s velikim imenima.
Poznavatelji scene dobro su upućeni u njegove brojne projekte, a njegovi hitovi, singlovi i remiksevi omiljeni su među ljubiteljima vrhunskog housea. Detaljnije informacije i puno dobre glazbe potražite na www.myspace.com/djseamushaji.
– Ulaznice za Seamusov nastup mogu se nabaviti u Transportovim trgovinama u Mercatoru u Vukovarskoj, Importanne centru, City Centeru One i Gajevoj.