Browse By

Joris Voorn u Stereo Dvorani

Joris Voorn je neupitno jedan od najboljih producenata i DJ-a elektronske glazbene elite u svijetu danas. U subotu, 14. ožujka stiže u riječku Stereo Dvoranu. Iz njegovog studija u Rotterdamu u posljednje 3 godine izašli su cijenjeni glazbeni dragulji koji se nedostižno nalaze na prvim mjestima top lista svih DJ-a, Record i Digital Download shop-ova.

Njegovi uratci su zaslužili naslov bezvremenske glazbe ili klupske klasike, a u današnjoj masovnoj hiperprodukciji to je istinski uspjeh jer glazba koju nam pruža sadrži sve prirodne sastojke čineći je toliko poželjnom da jednostavno vuče na ples i ne ostavlja nikog ravnodusnim.
Nakon dugog niza gostovanja najjačih svjetskih imena elektronske glazbene scene, Balance FM dovodi upravo Joris Voorna u Stereo Dvoranu u sklopu svjetske turneje, a povodom izlaska dvostrukog CD izdanja BALANCE 014 (EQ RECORDINGS-a: kompilacijski serijal renomiranih dj-a/producenata).
Datum izlaska albuma je 02.03.2009. a datum nastupa u Stereo Dvorani je 14.03.2009. što svrstava Rijeku u sam vrh rasporeda svjetske turneje!