Browse By

Shamballa s ponosom predstavlja Tom Novya

13. ožujka u zagrebačkom klubu Shamballa gostuje DJ Tom Novy, jedan od najdarovitijih i najzabavnijih umjetnika na glazbenoj sceni, na turneji pod nazivom Follow me. Njegova unikatnost postala je poznata diljem svijeta zahvaljujući njegovom jedinstvenom načinu interakcije s publikom. Uspješan kao DJ, producent i radijski voditelj, Tom Novy je osoba uz koju se uvijek vežu dvije riječi – plesno ludilo.
Pravog imenom Thomas Reichold, 1995. godine objavio je svoj prvi singl nazvan „I rock you“, koji je izravno je ušao u Top 10 njemačkih glazbenih ljestvica. Slijedio ga je hit singl „Superstar“ , koji se popeo na 15. mjesto Media-Control ljestvice i poharao skoro 20 zemalja svijeta, kotirajući visoko na glazbenim ljestvicama.
tomnovy
Singlom „I rock“ koji je produciran 1998., a do danas se etablirao u himnu house-a, Tom Novy je porušio granice slušanosti zadržavši se više od 10 tjedana na Media Control ljestvicama i čak 20 tjedana u „Airplay-Top-100“. Uskoro nakon ovog uspjeha, 2000. godine postao je prvi njemački umjetnik koji je miksao kompilaciju „Ministry of Sound“, a singl „Welcome to the race“, službena je pjesma Mercedes Benz Formule 1.
Cijenjen i od struke, Tom Novy je od početka svoje karijere remiksirao i producirao za 10CC, Backstreet Boyse, Eric Morillo-a, Jimmy Sommerville-a, Snap, Ludacrisa, Mousse T., Moonbotica, Sonique, Joachim Deutschlanda.
Cijena karte je samo 100 kn i može se kupiti od 09.03. u Shamballi svakim radnim danom od 07:00-22:00 i na dan partya.