Browse By

Sarajevski DJ Extenzion glavni gost Bura & YUgo party serijala u Stereo Dvorani 16. veljače

Vrijeme je ponovo za nevrijeme, stiže nova ciklona Bure & YUga – Epizoda 2! Nakon što smo se lijepo zabavili na prvom partyju, nema razloga da isti, ako ne i bolji tulum ne ponovimo 16. veljače u Stereo Dvorani uz našeg gosta iz Sarajeva, Extenziona!
U tamošnjim krugovima poznat kao “sarajevski Hernan”, aludirajući na argentinsku progressive house zvijezdu Hernana Cattanea sa kojim je i dijelio pult, kao i na njegove perfektno harmonizirane setove, Extenzion svoj interes za elektroničku glazbu pokazuje početkom 2000. godine.
Ubrzo zatim počinje sudjelovati kao promotor u sklopu “Positive Sound” organizacije te uči i usavršava svoje znanje na promocijama partyja i elektronske kulture u Sarajevu.
Nakon izvjesnog vremena počinje raditi na konceptu radio emisije “E Music Magazine” na Radio 202, sinonimu za urbanu i alternativnu kulturu u Sarajevu, a tih godina radi na promociji Exit festivala i podržava volonterskim radom obnovu Doma Mladih – Centar Skenderija.
Extenzion se može pohvaliti nastupima kao rezident DJ u sarajevskim klubovima “The Bar” i legendarnom “Cinema Sloga”, svirajući kombinaciju deep-housea, tech-housea, progressive-housea i techna. Zajedno s partnerom Infectedom svira na Exitu, a reda i nastupe po BIH-a, Hrvatskoj, Srbiji i Kosovu.
Misija koju je Extenzion odabrao je dijeljenje stečenog znanja i širenje dobre energije kroz svoje setove!