Browse By

Mansion se vraća u grad!

Plavi leptir se vraća u grad! U novom ruhu i s osvježenim programom zagrebački klub Mansion najavljuje bogatu proljetnu – ljetnu sezonu 2013. te seriju vrhunskih glazbenih gostovanja.
S prvim danima proljeća klub Mansion se budi i poput gusjenice pretvara u plavog leptira te najavljuje uzbudljivu treću klupsku sezonu na zagrebačkom moru. Novo glazbeno putovanje od ovog će proljeća pružiti i nova osvježenja u programu, a svoja će vrata otvoriti 20. ožujka 2013. uz jedan od najomiljenijih i najdugovječnijih klupskih programa RNB Confusion koji se predstavlja s novim sadržajima. Desetu godinu zaredom RNB Confusion veseli mlade naše regije, a za novu sezonu jarunskog kluba najavljuju još bolji, pomalo drugačiji i bogatiji program.
Mansion 22.03.  (1)
Sezona 2013. u klubu Mansion biti će u znaku različitih tematskih večeri praćenih atraktivnom scenografijom i vrhunskim gostovanjima svjetskih DJ-a koja će tradicionalno biti rezervirani za petak. Osim brojnih velikana elektronske glazbe koji će posjetiti Mansion ovog proljeća i ljeta, očekuje nas i  ULTRA Europe party kao uvod u spektakularni ULTRA EUROPE Festival koji nas očekuje ovog ljeta u Splitu, ali i službeni Papaya Party kojim će najpoznatiji hrvatski klub na moru predstaviti uzbudljivu ljetnu sezonu.
Svake subote očekuje nas novi koncept program Provocative, originalni glazbeni i vizualni koncept uz vrhunsku elektronsku dance glazbu predvođenu dvojcem Frankie Headfors koji je proteklih mjeseci stekao brojne poklonike u cijeloj Hrvatskoj. Premijerno izdanje novog koncepta u Mansionu očekuje nas u subotu 23. ožujka 2013.
Mansion Vas nakon zimske pauze očekuje raširenih ruku, a uz brojne novitete donosi i zanimljiva gostovanja svjetskih DJ-a kroz proljeće i ljeto 2013. Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .