Browse By

Sarajevo spremno za nastup Tiësta

U srijedu i četvrtak cijela Bosna i Hercegovina će biti u ritmu elektronske muzike. Uoči nastupa najboljeg DJ-a na svijetu, Tiesta, Heineken karavan kreće u obilazak bh. gradova i sa sobom nosi vrijedne poklone. U srijedu 13. svibnja partyji će biti održani u klubu Fiera u Kaknju i klubu Makao u Bihaću. Četvrtak je rezervisan za sarajevsku Haciendu i Boeme, zeničku pivnicu Gatto, banjalučki Mistique i tuzlanski Underground.
Heineken karavan će sa sobom donijeti i vrijedne nagrade. U svakom od navedenih klubova bit će organizovana nagradna igra na kojoj će se dijeliti karte za sarajevski nastup Tiesta. Fond nagrada koje će biti podijeljene iznosit će više od 5000 konvertibilnih maraka.
Podsjećanja radi, Sarajevo će 15. svibnja ugostiti najveću zvijezdu svjetske elektronske muzičke scene. Nizozemski superstar DJ Tiësto, prvi DJ koji je ikada nastupio na Olimpijskim igrama, te čovjek koji je čak tri godine zaredom proglašavan za najboljeg DJ-a na svijetu po izboru magazina DJ Mag, svirat će u petak, 15. svibnja u dvorani „Mirza Delibašić“, KSC Skenderija.
Ulaznice za ovaj jedinstveni muzički spektakl mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Sarajevo:
Plato KSC Skenderija
Ferhadija, preko puta Tržnice
Centrotrans, Ferhadija 16
ART-E Travel, Skenderija 28
Club Hacienda & Baghdad Cafe
Tuzla
PUTNIK, Hotel Tuzla
PUTNIK, Đorđa Mihajlovića bb
Zenica
Centrotrans, Mehmedalije Tarabara bb
Banja Luka
MG Travel, Bana Lazarevića bb
Mostar
Za karte u Mostaru javiti se na broj 063 – 518 -140

One thought on “Sarajevo spremno za nastup Tiësta”

Comments are closed.