Browse By

Frank Costa u Mastersu

Nakon niza uspješnih koncerata i party-a, ekipa iLL ViBE-a u Petak, 15.05.09. u Klubu Masters (Teniski Centar Maksimir, Ravnice bb, Zagreb) dovodi još jedno strano gostovanje. Ovog puta radi se o uspješnom DJ-u iz Velike Britanije DJ Frank Costi, koji će u dobrom društvu sa starim prijateljem iz Velike Britanije, Dirty Hairy-em, te Big Sale-tom koji su ujedno i rezidenti iLL ViBE večeri zavrtiti odličan hip hop.
Očekuje vas odličan set, krcat dobrim miksevima, žongliranjem, preciznim scratch-anjem i drugim turntable čarobnjaštvima. Respect je zaslužio tijekom godina, bilo to neobavezno sviranje, nastupanje s omiljenim MC-ima ili zagrijavanje okupljenih u klubovima prije nastupa glavnih izvođača. Nek se zna, Frank će vam raspaliti uši dobrom glazbom te je jedan od onih kojima se nikada ne kaže “daj promijeni ploču”. Frank je nastupao s izvođačima kao što su Rodney P i Skinnyman, te dj-ao uz Redman-a, Boot Camp Click, Masta Ace-a i M.O.P. na Hip Hop Kemp Festivalu.
Host večeri biti će Djubre, a ulaz je 20kn od 22h. Uz dobru zabavu i glazbu u klubu i na terasi kluba Masters, očekuju vas i besplatni miksani cd-i koje će dijeliti DJ Frank Costa stoga dođite i porazgovarajte s njim, uzmite koji cd i zađuskajte! Vidimo se na još jednom iLL ViBE-u 15. Svibnja u klubu Masters.