Browse By

Sandwich u Aquariusu

Nakon 17 godina rada Aquarius ove subote, 4. srpnja ugošćuje program pod nazivom Sandwich! Program pokrenut od strane 3 entuzijasta, koji su do sada uvijek uspjeli spojiti nespojivo – kvalitetnu glazbu, dobru zabavu i opuštenu atmosferu u jednom prostoru!
Kao i na svakom Sandwich partyu, za vas je pripremljen lagani finger food, čisto da ne možete reći da niste bili na Sandwichz. Za Vaše grlo organizatori su priredili specijalnu ponudu 2 kupiš – 1 platiš Beck’s/votka juice/gin tonic – ponuda vrijedi do 00:30. Samo za Vas za DJ pult stati će nešto mlađa krema Hrvatske DJ scene. S laganim warm up houseom od 22 do 00h, zagrijati će Vas Dj Suub@ru, koja je svoje znanje kalila za pultovima poznatijih Zagrebačkih klubova poput Saloona.
Od ponoći pa do 02h, uz zvuke vokalnog/disco/funky housea, mixetu i 3 cd playera preuzima Sardi DJ (Sardisfaction). Sardi DJ se već 5 godina kreće po DJ sceni, a svoj stil mixanja već je pokazao publici u Zagrebu svirkama u klubovima: Gallery, Saloon, SKUC, Aquarius…
Treći entuzijast za DJ pultom je Damjan Šprem poznatiji kao DJ Damien. DJ Damien se široj publici predstavio svirkom sa Astralisom na programu Versus, baš u klubu Aquarius. Njegov odabir glazbe za Sandwich večer će biti vokalni & progressive house, a što večer bude više odmicala, po zahtjevu publike i pokoji zvuk trancea se može očekivati.