Browse By

Ladytron u Splitu

Da festivalska ponuda ovo ljeto nebi zaobišla Split, potrudit ce se Atlantis, koji ovo ljeto od 25. ivermectin oral for.pig srpnja do 1.kolovoza organizira treći Atlantis Summer Challenge festival. U osam dana, posjetitelji će imati priliku uživati, u izložbi fotografija nekih od najpriznatijih europskih skate fotografa, spektakularnom skate natjecanju koje će ove godine biti organizirano na atraktivnoj street lokaciji te mnoštvu glazbenih događanja od kojih treba istaknuti spektakl s Ladytron (UK) na tvrđavi Gripe 1.kolovoza.
Ladytron je britanska new wave sezancija !!! ivermectina é para humanos Proslavili su se s hitom “Playgirl”, a iza sebe imaju četri studijska albuma. Globalnu popularnost im je priskrbio hit “Destroy Everything You Touch” sa trećeg albuma “Witching Hour” izdanog 2005 godine.  Rasprodane turneje po Americi i Europi, puni koncerti u Kolumbiji i Kini dokazuju fanatično obožavanje benda. “Gdje god bi nastupali publika je bila sve veća i veća, to nam je dalo osjećaj da je sve u nasim rukama i da smo na tragu nečeg posebnog” izjavljuje Wu. Mnoštvo antiktnih sintisajzera, uz naravno standardne gitare karakteriziraju svirku Ladytrona. donde puedo comprar ivermectina para humanos
Nakon dvije godine nastupanja diljem svijeta, bend pun inspiracije odlazi u studio raditi na novom albumu. Rezultat je četvrti studijski album “Velicofero” koji je nastao uz asistiranje Vicarious Blissa (Ed Banger Records) i Alessandro Cortinia (Nine Inch Nails), a masterizian je od strane Michael Pattersona (Beck, P.Diddy).
“Sve ove godine smo upoznali osobine jedni drugima i mislim da smo tek s ovim albumom postigli zvuk koji smo oduvijek zamišljali” kaže Mira čiji bugarski u pjesmi “Black Cat” odiše mistikom srednjevjekovnih dvoraca istočne Europe. S albuma su proizašla tri hita “Ghosts”, “Runaway” i “Tomorrow”.
Surađivali su s mnogim svijetskim glazbenicima, a nedavno je izašla informacija da će zajedno s Goldfrapp raditi na novom albumu Christine Aguilere.
Nakon otkazane turneje s Depeche Mode zbog zdravstvenih problema frontmena, Ladytron ipak dolaze održati svoj prvi nastup pred hrvatskim obožavateljima 1. kolovoza u sklopu skateboarding festivala Atlantis Summer Challenge.