Browse By

SAE Open Day – Dan otvorenih vrata SAE Ljubljana: Postani SAE student na jedan dan!


SAE Ljubljana otvara svoja vrata i poziva te da postaneš SAE student na jedan dan. Ako te zanima kako je biti dio jedne od najkreativnijih škola na svijetu, navrati na SAE Open Day, u subotu, 12. ožujka 2011. u 11 sati i postani SAE student na jedan dan.
Imat ćeš mogućnost upoznati se sa programima koje nudimo, vidjeti projekte SAE studenata, a uz to i prisustvovati na zanimljivim besplatnim radionicama i pridobiti više znanja.

SAE Open Day – Dan otvorenih vrata SAE Ljubljana

Postani SAE student na jedan dan!


Jedna od tematika radionica je “Filozofije mixanja“. U većini slučajeva svatko dobije ideju i sliku kako bi morao konačni projekt zvučati. Radionica će se fokusirati na tehnikama kako pridobiti željeni zvuk.
Bit će predstavljena i radionica na temu “Tehnike snimanja električne gitare“, koja je namijenjena svim entuzijastima koji žele naučiti više o tehnikama snimanja električne i bas gitare.
Također, trenutno su u tijeku i upisi za početke programa u travnju ove godine. Svi koji će se za vrijeme SAE Open Day upisati za travanjski termin, imat će mogućnost ostvariti posebnu pogodnost vezano za školarinu. Studenti ‘Tečaja za produkciju elektronske glazbe’ će dobiti dodatne pogodnosti za nastavak studija na ‘Audio inženjering’ programu.
Dodatne informacije:
http://ljubljana.sae.edu
ljubljana@sae.edu
+386 1 256 12 99